среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-22 08:30:002021-12-22 16:30:00Битоладел од с. Буково
  2021-12-22 09:30:002021-12-22 14:30:00Гостиварул.Страхиња Симоноски
  2021-12-22 09:00:002021-12-22 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште-област кај стадион накај топлица
  2021-12-22 10:00:002021-12-22 13:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул. Борис Кидрич
  2021-12-22 08:30:002021-12-22 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Пролет бр.11, 13, 15, дел од Бул. 3-та Македонска Бригада - ресторан Виолина, дел од Бул. 3-та Македонска Бригада - бараки до ТС Југ Нова - (Водостопанство)
  2021-12-22 09:00:002021-12-22 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Езерци од бр.6 до бр.12 ( парни броеви), населба Влае
  2021-12-22 11:00:002021-12-22 15:00:00Струмицадел од с.Просениково на излез кон Сарај
  2021-12-22 09:00:002021-12-22 16:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Маршал Тито Радовиш во делот од зграда на поранешна Дистрибуција до плоштад Св.Спасо Радовишки
  2021-12-22 09:00:002021-12-22 12:00:00Тетово ул. Караорман и Иво Лола Рибар
  2021-12-22 09:30:002021-12-22 15:00:00Тетовос.Милетино
  2021-12-22 08:00:002021-12-22 15:00:00Штипс.Руљак и Припечани

  НАЈНОВИ ВЕСТИ