вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 13:00:00Битолас. Крклино, Асфалтна база Македонија пат, Таирови Лозја, КПУ Затворска економија и ТС-Дебарска
  2022-06-22 08:00:002022-06-22 16:00:00БитолаДел од ул. Стив Наумов (од раскрсница со ул. Кленовец до раксрсница со ул. Пецо Божиновски)
  2022-06-22 08:00:002022-06-22 14:00:00Гевгелијас. Ѓопчели и Црничани како и Базната станица Репетитори на Ѓопчели
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 15:00:00Гостивардел од с. Дебреше.
  2022-06-22 08:00:002022-06-22 15:00:00Гостиварс. Трново, с. Страјане, с. Ж. Река, с. Србиново, с. Падалиште, с. М. Турчане, дел од с. Балиндол, с. Беловиште, с. Лакавица, с. Митрови Крсти, с. Симница, с. Д. Ѓоновица, с. Г. Ѓоновица, с. Куново
  2022-06-22 08:30:002022-06-22 11:30:00Гостивардел од с. Д. Бањица, нас. Фазанерија, нас. Циглана, нас. Млаки, цел град Гостивар освен индустриска зона на излез, нас. Питарница
  2022-06-22 10:00:002022-06-22 14:30:00Делчевоград Берово, со Беровски села
  2022-06-22 08:30:002022-06-22 15:00:00Кичевосело Цер, Велмевци и Прострање
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 15:00:00Скопје Аеродромул. Македонија бр. 3, ул. Даме Груев бр. 5 вл. 1 и вл. 2
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 15:00:00Скопје Аеродромул. Иван Тургенјев, ул. Живко Фирфов, ул. Иван Хаџиниколов, дел од ул. Румена Хаџипанзова, ул. Стари Новаќина
  2022-06-22 08:00:002022-06-22 15:00:00Скопје Аеродромс. Добри Дол, дел од ул. 1
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДетска градинка Орце Николов, ул. Бранислав Нушиќ
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Панче Пешев, ул. Римска и ул. Наум Евро
  2022-06-22 09:30:002022-06-22 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Франц Прешерн, ул. Ацo Шопов
  2022-06-22 09:30:002022-06-22 15:00:00ТетовоДел од с.Селце
  2022-06-22 12:00:002022-06-22 14:00:00ШтипС. НЕМАЊИЦИ, РАНЧЕНЦИ, МЕЧКУЕВЦИ, МАКРЕШ, ПАТЕТИНО, СВЕТА НЕДЕЛА
  2022-06-22 09:00:002022-06-22 11:00:00ШтипС. МУСТАФИНО, БУРИЛОВЦИ И СТАНУЛОВЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ