недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-22 09:002023-03-22 13:00Битоладел од корисниците на Краварски пат. Делот кај Автонова, Анфи, Пнеуматик, Енмон и др. стопански објекти во близина.
  2023-03-22 08:152023-03-22 12:30Велесдел од ул. Славјанска, дел од ул. Ѓорѓи Димитров, дел од ул. Јовче Ќучук, дел од ул. Орце Шутев, дел од ул. Богдан Каракостев
  2023-03-22 09:002023-03-22 14:00Делчевос.Бигла, с.Драмче, с.Илиово
  2023-03-22 07:302023-03-22 14:00Кочаниобјекти кај Кочанско поле Малопродажба м.в Памучен склад
  2023-03-22 08:452023-03-22 14:00КумановоОктомвриска Револуција, згради спроти тениските игралишта на градскиот кеј
  2023-03-22 07:452023-03-22 08:05КумановоБејтеви Ниви, нас.Иго Тричковиќ (Пуковско), сТромеѓа, м.в. Багремов Цвет, с.Младо Нагоричане, м.в.Мајорово трло
  2023-03-22 09:302023-03-22 13:00ПрилепОрде Чопела, Гога Јанкулоски, Гога Димитриоски, Ило Попадинец
  2023-03-22 10:302023-03-22 11:30Прилепдел од улица Леце Котески
  2023-03-22 09:002023-03-22 15:00Прилепул. Марксова, ул. Мукос
  2023-03-22 08:002023-03-22 13:00ПрилепФирма Микросам, Еуро Лим, Водни Пумпи,с. Мало Коњари
  2023-03-22 09:002023-03-22 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Елисие Поповски Марко бр. 2, 4, 6 и бр, 29, 31, 33 и 35
  2023-03-22 09:002023-03-22 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Малешевска
  2023-03-22 09:302023-03-22 15:00Скопје Васил ГлавиновГОРНО КОЊАРИ: дел од ул.1 и ул.2
  2023-03-22 10:002023-03-22 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Ринхини, ул. Езерци, ул. Петар Чаулев и други околни улици
  2023-03-22 10:002023-03-22 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Дрезденска од бр. 12 до бр. 30
  2023-03-22 09:002023-03-22 15:30СтругаБРОШТИЦА: на с. Броштица
  2023-03-22 09:302023-03-22 15:30Стругас.Бороец, дел од с.Лабуништа (Амбуланта, Мустовци, Споменик)
  2023-03-22 10:002023-03-22 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на раскрсницата на улиците ВС Бато и Илинденска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ