сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 22 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-22 08:302023-02-22 16:00БитолаДел од ул. Караорман, дел од ул. Илинденска
  2023-02-22 09:002023-02-22 13:00ВелесАкадемик Пенчо Давчев, до трафостаница Сателитска
  2023-02-22 10:002023-02-22 15:00Велесул. Васа Кошулчева, ОКТА бензиска, Лични карти, возачки и пасошко одделение, ул. АСНОМ и ул. Моша Пијаде, Пожарна, Здружение на возачи и Полигон
  2023-02-22 09:002023-02-22 14:30Делчевос.Саса, Моштица, Ѓорговци, Вера Јоциќ, Мечкаре, Маврово, Ристовци, дел од с.Косевица
  2023-02-22 10:002023-02-22 13:00Кочаниул. Маршал Тито делот кај Камел и околните објекти
  2023-02-22 08:452023-02-22 09:30КумановоМладо Нагоричане, дел. од с. Тромеѓа
  2023-02-22 08:302023-02-22 14:30КумановоБранко Радичевиќ, дел од м. в. Гладно Поле, Ратко Митровиќ, Ул.Ѓорче Петров, од пруга до бензинска ПИН Петрол
  2023-02-22 10:002023-02-22 14:00ОхридЗона Запад (областа помеѓу Окта и Лукоил на излезот од Охрид)
  2023-02-22 08:302023-02-22 15:00Скопје Васил Главиновс. Бујковци, с. Бучинци, с. Мршевци, Мобимак с. Мршевци, горниот дел од село Ајватовци, с. Грушино, Мобимак
  2023-02-22 10:302023-02-22 15:30СтругаДЕБАР - без напојување ќе останат жителите на нас. Коњаре
  2023-02-22 09:002023-02-22 15:00ТетовоБРОДЕЦ, ХПП Вејачка река, БОЗОВЦЕ, ВЕШАЛА
  2023-02-22 09:002023-02-22 11:30Тетовопред влез во с. Брвеница, објекти кои се кај Цока Јуниор (магацини, салон за свадби, фабрика за мебел)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ