понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-21 08:35:002022-12-21 16:00:00Битолас. Брусник и околината
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 11:00:00Гостивардел од ул. Гоце Делчев, дел од ул. Мара Угринова.
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 15:00:00Гостиварул.Томе Черепналкоски, дел од ул. Момир Маркоски,
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски.
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 12:00:00Гостивардел од ул. Живко Брајкоски, ул. Никола Тесла, ул. Бранко Станоевиќ.
  2022-12-21 12:00:002022-12-21 15:00:00Кавадарциул.Шишка (круг на Мепос Оператива)
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 15:00:00Прилепул. Мукос, дел од ул. Марксова
  2022-12-21 08:30:002022-12-21 16:00:00Скопје Аеродромул. Тодор Чангов 41, 47, 43, 45
  2022-12-21 08:00:002022-12-21 14:00:00Скопје АеродромДел од ул. Мите Богоевски, од раскрсница со Илија Димовски Гоче до раскрсница со ул. Архитект Сотир Томовски.
  2022-12-21 08:30:002022-12-21 11:30:00Скопје Васил Главиновул. Лазар Поп Трајков корисниците од зграда бр.25 влез 1 и 2
  2022-12-21 10:00:002022-12-21 12:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Андон Папрадишки, ул. Александар Македонски, ул. Кадињача, ул. Црногорска
  2022-12-21 11:00:002022-12-21 16:00:00СтругаЖировница, Маврово и Ростуша
  2022-12-21 09:30:002022-12-21 15:00:00Стругас. Корошишта
  2022-12-21 08:30:002022-12-21 15:00:00Струмицас. Сарај, с. Гечерлија, с. Петралинци, с. Старо Балдовци, Хамзали, Рудник Огражден, с. Дрвош Индустриска зона Дабиле, Факултети (Инситут за памук)
  2022-12-21 09:00:002022-12-21 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул. Земјоделско, кон Киппер маркетот
  2022-12-21 10:00:002022-12-21 13:00:00Штипдел од ул.Младинска, Филип 2, 4-ти Јули, Пролетерска и бензинска пумпа АК Оил
  2022-12-21 09:30:002022-12-21 12:00:00ШтипУЛ.СКОПСКА, 8-ми АПРИЛ, ЕГЕЈСКА, КИРЧО ДИМИТРОВ, СЕРСКА, ЗРНОВО, ПОЖАРСКА, ДУЗЛАЧКИ РИД

  НАЈНОВИ ВЕСТИ