сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-21 08:15:002022-09-21 15:00:00БитолаСмилевски Конгрес, Младост бригади, Ѓорги Базарев, улица ЈНА
  2022-09-21 08:30:002022-09-21 13:30:00Битолаул.Кочо Чолаков со околните објекти .
  2022-09-21 09:30:432022-09-21 13:30:43ВелесЧАЛОШЕВО
  2022-09-21 09:30:002022-09-21 14:00:00Велесдел од Новачани
  2022-09-21 10:00:002022-09-21 13:00:00ГевгелијаЦрничани и Ѓопчели како и Репетитори Боскија
  2022-09-21 09:30:002022-09-21 13:00:00Кочанис.Соколарци
  2022-09-21 09:00:002022-09-21 12:00:00Кочанис.Грдовци на влезот од страната на Кочани
  2022-09-21 07:30:002022-09-21 14:30:00КратовоЖЕЛЕЗНИЦА, ДИМОНЦЕ, ТАТОМИР, ТОПОЛОВИЌ, ФИЛИПОВЦИ, ВАК'В, ШОПСКО РУДАРЕ, ТУРАЛЕВО, ЖИВАЛЕВО, КОЊУХ, СЕКУЛИЦА
  2022-09-21 08:30:002022-09-21 14:30:00Кумановос.Четирце, с.Карабичане
  2022-09-21 12:00:002022-09-21 16:00:00Скопје АеродромДел од ул. 11 Октомври, од Црвен крст до Билна Аптека, дел од бул. Кочо Рацин, ЖТП Кула и ОУ Димитар Миладинов
  2022-09-21 08:30:002022-09-21 15:00:00Скопје Аеродромул.Румена Хаџи Панзова бр.1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15,17 во Драчево
  2022-09-21 08:30:002022-09-21 11:30:00Скопје АеродромДел од ул.Студеничанска, од каналот кон Студеничани, околу Вајота.
  2022-09-21 10:00:002022-09-21 14:30:00Струмицас.Гечерлија и с.Сарај
  2022-09-21 09:15:002022-09-21 14:00:00Тетовос.Нераште
  2022-09-21 08:00:002022-09-21 16:00:00Тетовона излез од Брвеница, раскрсница за Челопек и Радиовце, индустриски објекти

  НАЈНОВИ ВЕСТИ