петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 21.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-21 08:302024-02-21 15:00Битолас.Крстоар, Вили Алеко, Вили Бистрица Кубур, Коле Канински
  2024-02-21 09:002024-02-21 15:00Гостивардел од ул.Илинденска- област на излез од ГВ.
  2024-02-21 09:002024-02-21 14:30Гостивардел од с.Форино
  2024-02-21 09:302024-02-21 13:00КочаниЧЕШИНОВО: Бензинска пумпа Еуро-Петрол, с.Чешиново и фирмите на влезот на с.Чешиново, с.Бурилчево, с.Кучичино, с.Уларци, с.Жиганци, с.Новоселани, с. Чифлик, с.Облешево
  2024-02-21 10:002024-02-21 14:00Охриддел од ул. Момчило Јорданоски (објектите позади Општа Болница Охрид )
  2024-02-21 09:002024-02-21 12:00Прилепдел од ул. 11ти Октомври (кај Милина) и дел од улица Црвени стени
  2024-02-21 09:002024-02-21 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-21 09:002024-02-21 15:00Скопје АеродромПЕТАР ДЕЈЉАН, МИХАИЛ ЧАКОВ И ДЕЛ ОД БУЛЕВАР БОРИС ТРАЈКОВСКИ.
  2024-02-21 09:002024-02-21 15:00Скопје АеродромЗЕЛЕНИКОВО: дел од с.Зелениково (м.в.Прелози кај млекарата)
  2024-02-21 07:002024-02-21 15:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Објектите на Гипсар, Универзал Комерц и некои објекти во близина кои се напојуваат од ТС Гипсар
  2024-02-21 09:002024-02-21 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Побожје
  2024-02-21 09:002024-02-21 14:03Скопје Ѓорче Петровсело Горњани
  2024-02-21 09:002024-02-21 14:00ТетовоМЕРОВО, НОВО СЕЛО Дервенд, КОПАЧИН ДОЛ, ЛУКОВИЦА, ЦЕРОВО, СЕДЛАРЕВО, ГУРГУРНИЦА, ГРУПЧИН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ