петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-20 08:302023-12-20 15:30Битоладел од ул.Индустриска и дел од населба Боримечка
  2023-12-20 09:302023-12-20 14:00ВелесГулевска Населба,Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Ореше, Нежилово, Папрадиште, планинарски Дом Чеплес
  2023-12-20 09:002023-12-20 13:00Велесул.Горна Џумаја, дел од потрошувачите на улицата Архиепископ Михаил, дел од потрошувачите на улицата Мирче Ацев
  2023-12-20 09:002023-12-20 14:00Кумановоул.Тоде Думба и ул.Никшиќка.
  2023-12-20 08:302023-12-20 15:00Кумановос.Пчиња кон с.Студена бара
  2023-12-20 09:002023-12-20 11:00Кумановоул. Вараждинска, дел од ул. 3-та МУБ кај бензинска Мак Петрол, ул. Горњо Милановичка, дел од ул. ББ Гуцман
  2023-12-20 10:302023-12-20 16:30Прилеппотрошувачите кои се наоѓаат во поранешна фабрика Партизан - ТС Партизан 1, ТС Партизан 2, ТС Партизан 3 - фирмите Изофас, Мермер Империјал, Делта Стоне, Зоки Лим, Техно Стил
  2023-12-20 08:302023-12-20 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел ( од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески )
  2023-12-20 08:002023-12-20 12:00Скопје Аеродромдел од Долно Лисиче (Пат кон Драчево)
  2023-12-20 12:002023-12-20 13:20Тетоводел од с.Добарце
  2023-12-20 10:002023-12-20 13:00Штипул.Митко Недев и ул,Анте Банина

   

  НАЈНОВИ ВЕСТИ