недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 20 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-20 09:30:002022-04-20 14:30:00ГевгелијаКорисниците помеѓу Нов Дојран и Ст. Дојран односно од новата населба Карач, Алекс Бич и потрошувачите на влез од обиколниот пат кон Н. Дојран
  2022-04-20 10:00:002022-04-20 15:00:00Гостиварс. Маврови Анови - објектите од Телеком и Пошта
  2022-04-20 09:00:002022-04-20 15:00:00Кичевосело Трапчин Дол, Длапкин Дол, село Колибари
  2022-04-20 09:00:002022-04-20 12:00:00Кочаниделот од клучка на патот Виница- Берово до влез на с. Драгобраште (Бординг), с. Драгобраште (на влезот на селото)
  2022-04-20 09:00:002022-04-20 15:00:00Кочанис. Пантелеј
  2022-04-20 10:30:002022-04-20 13:30:00КочаниПРОБИШТИП - с. Горни Барбарево, с. Долни Барбарево, фарма Пецо
  2022-04-20 08:00:002022-04-20 11:00:00КратовоНЕЖИЛОВО, КНЕЖЕВО, КУНОВО, ЕМИРИЦА, ГОРНО КРАТОВО, ВРБИЦА, МУШКОВО, КОЈКОВО
  2022-04-20 08:30:002022-04-20 12:00:00Скопје АеродромБАТИНЦИ, ул.1, во потегот од маркет Рејсер до втор влез на Батинци
  2022-04-20 08:00:002022-04-20 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Малешевска (спроти школото)
  2022-04-20 08:30:002022-04-20 15:00:00Скопје Аеродромул. Паднил Шишков бр. 10 и бр. 22
  2022-04-20 12:00:002022-04-20 16:00:00Скопје Аеродромул. Борис Трајковски во круг на Стаклара
  2022-04-20 09:00:002022-04-20 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул. Коста Сусинов од Тутунска Банка кон зграда на Дистрибуција Радовиш (кон ул. Маршал Тито)
  2022-04-20 10:00:002022-04-20 13:00:00Струмицадел од с. Моноспитово - од Чифлик кон центар
  2022-04-20 11:30:002022-04-20 12:30:00Тетовос. Жилче, с. Сиричино, с. Шемшово, с. Ратае
  2022-04-20 13:30:002022-04-20 14:30:00Тетовос. Старо Село, с. Јажинце, с. Рогачево, индустриски објекти кои се наоѓаат во овие населени места
  2022-04-20 12:30:002022-04-20 15:00:00Тетоводел од ул. Илинденска, дел од објектите кај Земјоделско училиште , СОУ М. Пијаде
  2022-04-20 10:00:002022-04-20 12:30:00Тетоводел од с. Требош (Ѓумуш маало)
  2022-04-20 09:30:002022-04-20 10:30:00Тетовос. Чифлик, с. Ларце, с. Добарце
  2022-04-20 09:00:002022-04-20 11:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - УЛ. УЛОФ ПАЛМЕ, ПИТУ ГУЛИ-ДЕЛ, ОВЧЕПОЛСКА-ДЕЛ
  2022-04-20 10:00:002022-04-20 14:00:00ШтипС. ЛАКАВИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ