среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-19 08:302023-07-19 14:00Битолас. Карамани, с. Трн тс Геогас, рек пумпи с. Карамани.
  2023-07-19 08:052023-07-19 13:00ВелесЧАШКА: дел од Оморани, Папрадиште и Чеплес, Габровник, Ораов Дол, Мокрени, Теово, Согле, Гулевска Населба, потрошувачите од Бистрица, Црешнево, Богомила, Орешје, Нежилово
  2023-07-19 06:302023-07-19 08:00ВелесДолно Врановци, Извор, нас. Владиловци, с. Владиловци, Јасеново, Попадија, Крнино, нас. Смиловци, Степанци, Смиловци, од Габровник, Мокрени, Ораов Дол, Согле, Гулевска Населба, Бистрица, Црешнево, Стари Град, Мартолци, Оморани, Плевење, Теово, Бусилци, Врановски Анови, Ново Село и Крива Круша, Ораовец, викендици Ораовец, Војнички Мост, Војница, Крајници, Богомила, Орешје, Нежилово, Папрадиште и Чеплес
  2023-07-19 07:002023-07-19 15:00Гевгелијаселата Давидово , Миравци , Петрово , Габрово
  2023-07-19 07:002023-07-19 08:00Кавадарцис.Прждево, с. Бесвица, с. Тремник
  2023-07-19 07:002023-07-19 11:00КавадарциГЛИШИЌ: ул. 27-ми Март
  2023-07-19 09:302023-07-19 12:30Кичевос.Црвивци и околината
  2023-07-19 09:002023-07-19 15:00КичевоЗајас - Воденица и околината
  2023-07-19 06:002023-07-19 08:00Кратоводел од ул.Јосиф Даскалов (од Основен суд до продавница Франц) и Основниот суд во Кратово.
  2023-07-19 10:002023-07-19 12:00Кратоводел од ул. Гоце Делчев (корисниците во близина на градинка Царка Андреевска) во Кратово.
  2023-07-19 08:002023-07-19 16:00КумановоЛИПКОВО:с.Опае
  2023-07-19 09:002023-07-19 13:30Кумановодел од корисници од Долно Којнаре - Дел од надвожњак до Сервис Ваце
  2023-07-19 08:002023-07-19 12:00КумановоЗграда на ул. Ѓорче Петров на влез во нас. Перо Чичо спроти локалитет Коки Проширење
  2023-07-19 09:002023-07-19 13:00Кумановодел од корисници од с.Зубовце
  2023-07-19 08:152023-07-19 16:15Кумановос.Лопате
  2023-07-19 08:302023-07-19 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-07-19 07:002023-07-19 09:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од улицата Христо Татарчев.
  2023-07-19 09:302023-07-19 11:30Скопје Аеродромдел од селото Елово.
  2023-07-19 08:002023-07-19 10:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Драгутин Аврамовски Гуте
  2023-07-19 07:002023-07-19 07:45Стругас.Велешта (од ТС Суво поле до влез за Октиси), хотелите и бензиските пумпи на главен пат Струга-Дебар.
  2023-07-19 08:002023-07-19 11:00СтругаЖИРОВНИЦА: Болетин, Бигорски манастир, Бензиска Макпетрол, Видуше
  2023-07-19 09:002023-07-19 15:00ТетовоТРЕБОШ, ОЗОРМИШТЕ, ПАЛАТИЦА
  2023-07-19 09:002023-07-19 10:00ТетовоДел од населба Деребој Локација: м.в.Деребој
  2023-07-19 11:002023-07-19 12:00ТетовоБРОДЕЦ: ХПП Вејачка река 1007, с.Бродец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ