сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-19 10:002024-06-19 14:00Велессело Ораовец
  2024-06-19 08:402024-06-19 13:00ГевгелијаДурутли, Прстен, Куртамзали и Башибос
  2024-06-19 08:452024-06-19 15:00Гостивардел од с. Чајле
  2024-06-19 08:202024-06-19 14:30Гостиварпокрај помошниот стадион на ул.Живко Брајковски, нас.Дутлог.
  2024-06-19 08:302024-06-19 12:30КочаниВИНИЦА - с.Пеклани, Ителмак
  2024-06-19 08:002024-06-19 12:00Кратовоселата Ветуница, Отошница, Гулинци, Станча, П'клиште, Герман и Нерав и База на Страбаг во с.Ранковце.
  2024-06-19 09:002024-06-19 15:00Кумановонаселба Долно Коњаре
  2024-06-19 09:002024-06-19 15:00Прилеп Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-06-19 09:002024-06-19 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Андон Папрадишки и дел од корисниците на улица Црногорска
  2024-06-19 09:002024-06-19 13:00Стругас. Шум
  2024-06-19 09:002024-06-19 14:00Стругадел од с.Враништа, сите корисници од с.Ложани, с.Биџево, с.Ново Село, с.Корошишта.
  2024-06-19 08:002024-06-19 11:00Стругаселата Фериште, Калишта
  2024-06-19 11:002024-06-19 15:00Стругаселата Мали влај, Франгово и царинскиот терминал на граничниот премин Ќафасан
  2024-06-19 09:002024-06-19 14:00Тетоводел од с.Синичане

  НАЈНОВИ ВЕСТИ