четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-19 10:00:002021-05-19 13:00:00ГевгелијаГевгелија: Винарска визба Риго, Бетонска база до Магазин на градежна фирма Наков, Магацините на Солун, и сите потрошувачи во околината, Бензинска пумпа Макпетрол (до поранешен Сервис Млаз ), Погон на Паскалин, Автосервис Форс ( Спуре ), Терминал Трансбалкан, Пекара Бекарт,Фабрика Вори,Мотел Вардар, Технички преглед Дичо Панов, Сепарација Мансард, Сепарација Еуро инг и Прочистителна.
  2021-05-19 08:00:002021-05-19 15:00:00КратовоСЕКУЛИЦА: с.Горна Секлулица.
  2021-05-19 08:00:002021-05-19 14:00:00КумановоКУМАНОВО: дел од Средорек, Доне Божинов ( Мрфи, Агрогума ) ,Никола Тесла.
  2021-05-19 11:30:002021-05-19 14:30:00КумановоКУМАНОВО: без напојување со електрична енергија ќе бида дел од Ајдучка чешма место викано Длабочичка.
  2021-05-19 08:00:002021-05-19 14:00:00КумановоДОБРОШАНЕ: дел од Доброшане - фирма Хромак и домаќинства околу Хромак.
  2021-05-19 08:00:002021-05-19 11:00:00КумановоКУМАНОВО: Без напојување со електрична енергија ќе бида дел од Долно Којнаре према мала Палестина .
  2021-05-19 15:00:002021-05-19 16:00:00ОхридОХРИД: с.Подмоље, Механизација Трудбеник.
  2021-05-19 11:00:002021-05-19 12:00:00ОхридРЕСЕН: дел од ул. Борис Кидрич, од Стара Слога до ул.Крсте Мисирков и 7. Макед. Бригада.
  2021-05-19 09:30:002021-05-19 16:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Бошко Корчагин, ул.Димитар Влахов, ул.Илија Игески, ул.Благоја Николоски.
  2021-05-19 09:00:002021-05-19 15:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Марул, с.Подмол, с.Лопатица, с.Бонче.
  2021-05-19 08:00:002021-05-19 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: КЕЈ 13 ти Ноември , сите угостителски објекти покрај КЕЈ.
  2021-05-19 10:15:002021-05-19 12:15:00Скопје АеродромАЛДИНЦИ: Прицес, црвена вода, дом китка, преслап, дом караџица, палиград, цреван вода (викендици), с.Алдинци.
  2021-05-19 09:00:002021-05-19 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Тодор Александров (над полициската станица), м.в.Шербетница, во делот над полициската станица кон пешачките патеки кон Водно
  2021-05-19 09:00:002021-05-19 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Трговски Центар ,, Олимпико,,, Дел од ул.Јуриј Гагарин од бр.20 до бр.40 ( и нивна околина).
  2021-05-19 09:00:002021-05-19 15:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од објектите кои се наоѓаат на ул.Благоја Тоска, на потегот од Текстилно Училиште до блок 82.
  2021-05-19 10:00:002021-05-19 12:30:00ТетовоКОПАЧИН ДОЛ: Копачин Дол кај клучката пред селото.
  2021-05-19 13:00:002021-05-19 15:00:00ТетовоГРУПЧИН: .Групчин, објекти кои се во близина на центарот на селото, с.Групчин, објекти кои се во долниот дел на селото покрај автопатот.
  2021-05-19 10:00:002021-05-19 15:00:00ШтипШТИП: ул.Ген.Михајло Апостолски, седиштето на ЈП Исар, Економски Факултет и Мултимедијален Центар Киро Глигоров.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ