среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 01 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 19 01 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-01-19 10:00:002022-01-19 14:00:00Тетоводел од с. Орашје, објекти кои се наоѓаат во правец од Џамијата кон амбулантата

    НАЈНОВИ ВЕСТИ