петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-17 06:00:002022-08-17 08:00:00БитолаКирил и Методиј, Јорго Османо, Славко Лумбарко, 29-ти Ноември, дел од Широк Сокак, дел од Стерјо Георгиев, дел од Белградска
  2022-08-17 06:00:002022-08-17 16:00:00Битолас. Рапеш, с.Маково и с.Црничани
  2022-08-17 05:30:002022-08-17 06:12:00БитолаНаселба Карпош, Населба Јени Маале, Населба Стрелиште, ул.Индустриска, Населба Боримечка, Населба Ушици, Нас. Ушици, Нас.Бела Чешма, Дел од централно градско подрачје. Фабрики: Млекара Битола, Квасара Битола, Цермат, Стентон Градба , Млекара Идеал Шипка, АЕК подрачна Битола
  2022-08-17 08:30:002022-08-17 11:00:00Велесделови од улиците : Богдан Каракостев, Јовче Ќучук, Стојан Бурчиевски -Буридан
  2022-08-17 08:00:002022-08-17 12:00:00Гевгелијакорисниците на влезот село Мрзенци , околу раскрсницата со околните објекти и индустриските објекти после село Мрзенци (Империјал тобако , Меркјури , Мателен , Еуроинг , Текстил Вивитекс, хотел Нар и други)
  2022-08-17 14:00:002022-08-17 15:00:00Гевгелијакорисници од источниот дел на Валандово(Ладилник , Визба , Детска градинка ,Ватекс, Рико , пожарна , Империјал , автосервис Мите ...) и целата индустриската зона Раброво
  2022-08-17 08:00:002022-08-17 12:00:00Гевгелијакорисниците од село Мрзенци (освен раскрсницата на влезот), Оранжерии Канет Агро, фирма Блажо Ризов, Житопром,Сервис Тефтер, Оксија, Ледра, Риго Авлаќ и Баламов Компани на патот Негорци Прдејци
  2022-08-17 08:00:002022-08-17 10:00:00КумановоБорко Танев, Владимир Назор, Карл Маркс, Вардарска, училиште Бајрам Шабани
  2022-08-17 10:30:002022-08-17 12:30:00Кумановокорисниците од Локалитет Хотел Куманово, ул.Димитрије Туцовиќ
  2022-08-17 08:50:002022-08-17 11:00:00КумановоРОМАНОВЦЕ: м.в. Мачја Глава, с.Романовце, с.Агино село, с.Брзак, наплатна станица Романовце
  2022-08-17 09:00:002022-08-17 16:00:00Охриддел од ул.Железничка, м.в.Тумба, кон Дебело Поле (кон Коселска Река)
  2022-08-17 06:15:002022-08-17 13:00:00Прилепс. Беловодица
  2022-08-17 07:00:002022-08-17 19:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Шарски Ордед и дел од ул. Козара
  2022-08-17 10:00:002022-08-17 14:30:00Струмицас.Радово, дел од корисниците во с.Радово приклучени на старата трафостаница, а во период од 12:30 до 14:30 часот истиот ден, без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците во с.Радово приклучени на новата трафостаница
  2022-08-17 09:00:002022-08-17 15:00:00Тетоводел од с.Непроштено, објекти кои се наоѓаат во центарот на селото
  2022-08-17 09:30:002022-08-17 14:00:00Тетоводел од град Тетово, Стопанска Банка и објекти околу неа
  2022-08-17 09:00:002022-08-17 14:00:00Тетовосело Стримница и Нуро Транс во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ