недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 17.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-17 08:302024-01-17 15:30Битолаобјектите на дел од ул.Индустриска и дел од ул.Прогрес во нас.Боримечка
  2024-01-17 08:302024-01-17 10:00ВелесВера Циривири, Маца Овчарова
  2024-01-17 10:002024-01-17 14:00КочаниСтефка Тасева, Скоевска, Сремска, Февруарски поход, Пеесетта Македонска дивизија, Ѓорче Петров, Роза Петрова, Павлина Вељанова, Орце Николов, Бел Камен, 1-ви Мај, Скопска, 3та Македонска бригада
  2024-01-17 09:002024-01-17 15:00Скопје Аеродромс.Зелениково (и „Микеси“), с.Вражале
  2024-01-17 09:002024-01-17 13:00Скопје АеродромСОПИШТЕ:дел од ул.1 (од „Давидоф“ кон Соње кај бр.130)
  2024-01-17 09:302024-01-17 12:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: околина на бензинската Макпетрол, автоперлана Ветон и околината на Жито Алтан
  2024-01-17 08:302024-01-17 13:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек
  2024-01-17 10:002024-01-17 14:30Струмицадел од бул.Балканска (од ЕВН до хотел Илинден)
  2024-01-17 09:002024-01-17 15:00Тетоводел од с.Добарце
  2024-01-17 09:002024-01-17 15:00Тетовос.Пршовце кај школото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ