недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 12 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 11:00:00210 Скопје Аеродромул. Наум Наумовски Борче бр. 68 и 70
  2020-12-16 08:30:002020-12-16 13:30:00510 Скопје Аеродромдел од ул. Лисец, ул. Горноврановска
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 12:30:00310 Скопје АеродромДел од с.Долно Количани, долниот дел од селото, на влезот, под џамијата
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 13:00:00411 Тетоводел од ул. БорисКидриќ (од поштата до југохромската зграда), дел од ул. Јане Сандански (позади домот на културата)
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 14:00:00411 Тетоводел од с. Челопек
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 11:00:00112 ОхридВЕЛГОШТИ - од центарот кон манастир Св. Петка
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 11:00:00112 Охридс. Плаќе
  2020-12-16 10:30:002020-12-16 15:30:00512 ОхридРЕСЕН - дел од с. Наколец
  2020-12-16 08:30:002020-12-16 10:00:00212 Охридзгради ламели во населба Христо Узунов, аптека Нели Фарм, дел од ул. Даме Груев
  2020-12-16 12:30:002020-12-16 13:30:00112 Охриддел од с. Оровник од центарот према с. Подмоље
  2020-12-16 11:00:002020-12-16 13:00:00213 Битоладел од ул. 4-ти Ноември, ул. Димитар Илиевски Мурато и ул. Влатко Миленковски.
  2020-12-16 08:00:002020-12-16 14:00:00616 Кумановоул. Вук Караџиќ ( не го опфаќа основното школо Вук Караџиќ )
  2020-12-16 08:00:002020-12-16 10:00:00216 Кумановоул. Браќа Филиповиќ
  2020-12-16 08:00:002020-12-16 10:00:00216 Кумановодел од ул. Бајрам Шабани
  2020-12-16 09:30:002020-12-16 14:00:00517 Штипдел од ул. Сутјеска, киосците кај Пазарот
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 16:00:00722 Стругас.Драсајца од центарот кон излез (кон с.Биџево)
  2020-12-16 09:30:002020-12-16 15:00:00625 Кавадарциул. Дисанска
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 12:00:00228 ГевгелијаХотел Принцес и Бензинска пумпа Шимов, Граничен премин Гевгелија.
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 12:00:00228 ГевгелијаВаландово: ДОКА ТЕКСТИЛ, АНЕЛ, КОНИНГТОН, Кроасани Валандово, ВАТЕКС како и Соларни системи и Детска градинка
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 15:00:00628 Гевгелијаулица Питу Гули, улица Бојмија и улица Димитар Влахов
  2020-12-16 10:00:002020-12-16 14:30:00430 КочаниПРОБИШТИП - Пумпи за вода во с. Ратавица, наслеба Леговец, дел од населба Камењар, викенд населба Рибар (пред Злетово), влезот од с. Злетово
  2020-12-16 09:00:002020-12-16 10:30:00139 Скопје Ѓорче Петровул.Скупи 5А

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја