петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-16 09:15:002022-11-16 15:00:00Битоласелата:Метимир, Манастир Црнеец, Стрежево, Брана Стрежево 1 и Брана Стрежево 2
  2022-11-16 08:00:002022-11-16 12:00:00Битоладел од корисниците на ул. Довлеџик, Во близина ТС, Зегин, Пералните
  2022-11-16 10:00:002022-11-16 12:00:00Битолакорисниците на с. Срежево
  2022-11-16 11:00:002022-11-16 16:00:00Битола дел од корисниците на ул. Павел Шатев
  2022-11-16 09:10:002022-11-16 15:00:00Битоласелата: Арилево, Долно Дивјаци, Горно Дивјаци, Кочишта, Ново Село, Пуста Река, Ракитница, Растојца, Војне, ХПП Жаба, Ново Село Космофон
  2022-11-16 09:30:002022-11-16 11:00:00Гостивардел од с.Неготино- област кај амбуланта.
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 15:00:00Гостивардел од ул.Никола Парапунов, дел од ул.Браќа Блажески
  2022-11-16 09:30:002022-11-16 15:00:00Гостиварс.Богдево, с.Кракорница, с.Ничпур, с.Срезимир
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 15:00:00Гостиварсело Топлица
  2022-11-16 10:00:002022-11-16 13:00:00КавадарциПЕПЕЛИШТЕ: Пепелиште, Криволак, Црвени Брегови, Курија
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 12:00:00Кавадарциул.Клинска, дел од Методија Џунов Џикот и Калница
  2022-11-16 09:20:002022-11-16 15:00:00Кичевосело Долно и Горно Ботушје
  2022-11-16 09:30:002022-11-16 13:30:00КочаниПРОБИШТИП: ул.Скопска
  2022-11-16 12:00:002022-11-16 14:00:00Кочанис. Тркање - објект на Јумис ДООЕЛ
  2022-11-16 08:30:002022-11-16 11:00:00КочаниКонфекција Алекс-3, Ресторан Амор, Технички Сервис Авто-Плус, објекти кај Нова Трговија, објект на Данитекс, реонот од кружен тек кај Национал до пред фабрика Европа 92
  2022-11-16 08:00:002022-11-16 14:00:00КумановоСОПОТ: корисниците од Сопот, Каменолом Сопот, Воиновиќ, Караула Сопот
  2022-11-16 08:00:002022-11-16 14:00:00КумановоТАБАНОВЦЕ: корисниците од Сланиште,Граничен премин Табановце и дел од с.Табановце
  2022-11-16 08:35:002022-11-16 15:30:59Прилепс.Беловодица,с.Тројаци,Теракота Каменолом, Мавраво Асфалтна база, с.Никодин,с.Ракле,с.Радобил,с.Царевиќ,с.Дрен, с. Смолани, с.Топлица
  2022-11-16 08:30:002022-11-16 14:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Тодор Чангов - 17
  2022-11-16 08:30:002022-11-16 11:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: дел од ул. 2, ул. 3, ул. 5, ул. 6, ул. 7
  2022-11-16 07:00:002022-11-16 09:00:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО: Арс-Комерц (Веса Компани), Бензинска Пумпа пред мост за Арачиново, ЗИК Краварство, с. Брњарци
  2022-11-16 09:30:002022-11-16 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Стрезово и дел од ул.Миле Поп јорданов
  2022-11-16 10:00:002022-11-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Леринска
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Русински згради бр.6, 8 и 10 и супермаркет Тинекс на ул.Никола Русински
  2022-11-16 09:30:002022-11-16 15:30:00СтругаПОДГОРЦИ: дел од с. Подгорци, од ТС Ориште (220290), извод кон север
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 12:19:38Тетоводел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Калник
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 15:00:00Тетоводелл од град Тетово, делови од улиците КР Дрнц, Мурат Бафтијари, Штипска, Цветан Димов, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај:Купеник, Горна Чаршија, Горно Маало,Кај Катастар стар, кај мостот за СВР, Пржова Бавча
  2022-11-16 09:00:002022-11-16 15:00:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Глоѓи

  НАЈНОВИ ВЕСТИ