петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-16 10:00:002022-03-16 12:00:00Битола нас. Долни Свињар
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 13:00:00ВелесВера Циривири на почеток, Благој Јосмов кај црквата
  2022-03-16 09:15:072022-03-16 13:35:00Велесс. Лавчани, с. Бузалково, с. Белештевица, с. Слп, с. Сливник, Рлевци, дел од с. Раштани, предаватели Космофон, Железничка Станица Рајко Жинзифов, потрошувачите во с. Бреза, потрошувачите во с. Карабуниште
  2022-03-16 09:30:002022-03-16 15:00:00КочаниСОУ Љупчо Сантов во Кочани, ул. Иво Лола Рибар, ул. Глигор Апостол - Гачо, дел околу гимназијата Љупчо Сантов и спортската сала.
  2022-03-16 09:50:002022-03-16 14:15:00Кумановос.Матејче
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 13:30:00Прилепс.Ореовец, с. Крстец
  2022-03-16 08:30:002022-03-16 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Теодосиј Гологанов, помеѓу крстосниците со ул. Франклин Рузвелт и ул. Христо Смирненски од страната на ф-ка Треска
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Славејко Арсов бр.28, 30, 32,34, 36 и 38
  2022-03-16 07:45:002022-03-16 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА:Кентаур Импекс, фабрика Комуна Ќерамидница, Карго Експрес Ќерамидница, Руле Турс Ќерамидница, ул. 515 Ќерамидница, фабрика Виталија, ул. 521 Ќерамидница, ул. 516 Ќерамидница, ул. 512 Ќерамидница
  2022-03-16 10:00:002022-03-16 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Самоилова, Музеј на современата уметност.
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Шишево
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 14:00:00Струмицадел од с.Василево кон Пошта и Џамија
  2022-03-16 11:00:002022-03-16 13:00:00Струмицадел од с.Костурино на потег од центар кон Црква
  2022-03-16 09:25:002022-03-16 13:30:00Тетоводел од ул.Илинденска кај Шарена Џамија, дел од ул. Јане Сандански, дел од ул.29-ти Ноември, дел од ул. Охридска, дел од ул.Ленин
  2022-03-16 09:00:002022-03-16 15:00:00Тетоводел од с.Сараќино, објекти кои се наоѓаат сред село(до црквата) и објекти кои се наоѓаат во т.н поречко маало
  2022-03-16 08:30:002022-03-16 11:30:00ШтипКРУПИШТЕ: КОЛОНИЈА ВАНЧО ПРКЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ