вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 16 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-16 09:30:232022-02-16 14:00:23Велесдел од корисниците на ул. Вардарска, Ветекс, дел од корисниците на ул. Тодорче Николовски, објектите во близина на Ветекс
  2022-02-16 11:45:002022-02-16 13:00:00Гостиварс. Здуње, с. Лешница, с. Мердита, с. Равен, с. Сушица
  2022-02-16 09:30:002022-02-16 15:00:00Гостиварс. Здуње (ново асфалтираната улица под џамијата)
  2022-02-16 08:00:002022-02-16 09:30:00Кавадарциул. Зелен Пазар
  2022-02-16 09:00:002022-02-16 13:00:00Скопје Аеродромбул. АСНОМ бр. 9 и бр. 13 и ул. Фебруарски Поход бр. 34 и бр. 36
  2022-02-16 09:00:002022-02-16 15:00:00Скопје Аеродромул. Стив Наумов бр. 102Г и бр. 102Д
  2022-02-16 09:00:002022-02-16 12:30:00Скопје Васил Главиновул. 6, ул. 7 и дел од ул. 1
  2022-02-16 09:00:002022-02-16 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на улиците Драгутин Аврамовски Гуте, Иван Цанкар и Вангел Дину
  2022-02-16 09:00:002022-02-16 16:00:00Стругадел од корисниците на с. Враништа, дел кон пат за с. Долна Белица, кон ветеринарна Враништа и новата населба.
  2022-02-16 09:30:002022-02-16 14:30:00Тетоводел од ул. Јане Сандански, објекти кои се наоѓаат од стар Кам Маркет кон Болница
  2022-02-16 08:30:002022-02-16 13:30:00Тетоводел од с. Челопек, долен дел на селото покрај каналот на Сува Река
  2022-02-16 10:00:002022-02-16 13:00:00ШтипС. КАДРИФАКОВО, НИКО 2002, МЛИН ИВАНА, ЛЕБЕД (СЛОГА КАДРИФАКОВО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја