среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-15 07:00:002021-09-15 09:00:00Битоладел од ул. Никола Тесла, Рузвелтова, Јосиф Јосифовски, Булевар 1-ви Мај, ул. Столарска и ул. Петар Петровиќ Његош во Битола.
  2021-09-15 09:15:002021-09-15 11:30:00Гостиварс.Добридол ( над џамијата)
  2021-09-15 09:00:002021-09-15 14:00:00Гостивардел од с.Сенокосе- област кај јазот
  2021-09-15 10:00:002021-09-15 13:00:00Гостиварс.Корито
  2021-09-15 08:45:002021-09-15 14:00:00ДелчевоНаселба Брдославица, бензинска станица Макпетрол, Агромакс, шумско стопанство Малеш
  2021-09-15 08:45:002021-09-15 14:00:00Делчевос.Цера, маало Тачовци, Мобимак Цера
  2021-09-15 08:00:002021-09-15 14:00:00Кумановоул.Никшичка, Тоде Думба
  2021-09-15 08:30:002021-09-15 12:30:00Скопје Аеродромул.Ѓорѓи Капчев
  2021-09-15 08:30:002021-09-15 15:00:00Скопје АеродромУСЈЕ: Дел од ул.3, с.Усје
  2021-09-15 08:30:082021-09-15 15:00:08Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.Саса 32, Пинтија
  2021-09-15 09:00:002021-09-15 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул.Методија Митевски, бул.Втора Македонска Бригада, ул.Касарна Илинден, ул.1671
  2021-09-15 11:30:002021-09-15 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Франклин Рузвелт зграда број 63
  2021-09-15 09:00:002021-09-15 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Ловќенска, ул.Леринска и ул.Илија Плавев
  2021-09-15 10:00:002021-09-15 12:00:00Стругавлез на Мислешево (делот околу знамето)
  2021-09-15 12:30:002021-09-15 14:30:00Стругадел од с.Мороишта
  2021-09-15 09:00:002021-09-15 14:00:00Тетовос.Озормиште
  2021-09-15 10:00:002021-09-15 14:00:00Тетоводел од улиците Маршал Тито, Јане Сандански и Борис Кидрич
  2021-09-15 08:00:002021-09-15 15:00:00Тетовос.Радиовце
  2021-09-15 09:00:002021-09-15 11:00:00ШтипУЛ.КРСТЕ МИСИРКОВ, КЕЖОВИЦА, ДЕЛ ОД НАСЕЛБА НОВО СЕЛО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја