петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-15 09:002023-03-15 14:00Велесдел од потрошувачите на ул. Киро Ќучук
  2023-03-15 11:302023-03-15 13:30КратовоКРИВА ПАЛАНКА: населба Трештен Дол, населба Осичка маала, населба Баглаг
  2023-03-15 12:002023-03-15 15:00Кратовос.Дурачка Река-Ќусино и с.Дренак.
  2023-03-15 08:002023-03-15 15:00Кратовос.Дренак, с.Дурачка Река-Ќусино.
  2023-03-15 08:002023-03-15 10:00КумановоБензинска пумпа Сателит 2000 и Хотел Сателит, нас.Карпош дел околу бензинска пумпа Сателит 2000 и Хотел Сателит
  2023-03-15 07:302023-03-15 14:30Кумановоул. Бајрам Шабани
  2023-03-15 08:002023-03-15 15:00Кумановокорисниците од Драган Стопаревиќ,3 МУБ,Васил Драгомански,Стојан Арсов,Биљановце,Тоде Думба
  2023-03-15 09:202023-03-15 14:30ОхридАсвалтна база Новосело, с. Ботун, фабрика КИНГ ФИЛД
  2023-03-15 09:002023-03-15 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-15 09:002023-03-15 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Владимир Полежиновски
  2023-03-15 09:002023-03-15 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Ганчо Хаџипанзов, дел од ул.Капештец, дел од ул.Димитар Пандилов, дел од ул.Питу Гули
  2023-03-15 10:002023-03-15 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од село Кондово, дел од село Кучково (викендици), село Грачани, Караула Чашка
  2023-03-15 09:002023-03-15 11:00Скопје Ѓорче ПетровОбјекти од с.Кучково кон Крстот
  2023-03-15 09:302023-03-15 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Милан Марковиќ и потрошувачите околу објектот со бр.21Б
  2023-03-15 10:002023-03-15 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населбата Горна Чаршија
  2023-03-15 09:002023-03-15 14:00Тетоводел од с.Мала Речица, објекти кои се наоѓаат на патот кон Попова Шапка
  2023-03-15 08:002023-03-15 11:30ШтипУЛ.ВАНЧО ИКОНОМОВ, 11-ТИ МАРТ, МИТРАШИНСКА, ВОДЕНСКА, СКОПСКА И СВЕТИНИКОЛСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ