среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 15 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-15 09:252023-02-15 14:00ВелесКорисниците од Стари Град, Мартолци, Плевење, Оморани, Ораов Дол, Габровник, Мокрени, Теово, Согле, Гулевска населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Ореше, Нежилово, Папрадиште, Чеплес, Оморани Телеком
  2023-02-15 09:452023-02-15 14:30Гостиварс.Добридол ( од кај автопат кон горната џамија)
  2023-02-15 09:002023-02-15 14:00ДелчевоПилана Методи, Асфалтна база, Ладилник, Млин Миленков
  2023-02-15 09:202023-02-15 15:00КавадарциРосоман
  2023-02-15 08:002023-02-15 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: улица Св Јоаким Осоговски, карши Макпетрол стара бензинска
  2023-02-15 08:002023-02-15 13:00Кратовоул Атанас бабата и дел од улица Вера Јоциќ Кратово
  2023-02-15 09:302023-02-15 15:30Охридс.Долно Перово
  2023-02-15 10:002023-02-15 11:00СтругаФРАНГОВО: дел од нас. Фериште, с. Франгово
  2023-02-15 09:002023-02-15 15:00Тетоводел од с.Нераште,објекти кои се наоѓаат кај школото во насока кон горниот дел на селото
  2023-02-15 09:002023-02-15 14:30Тетоводел од с.Милетино
  2023-02-15 10:002023-02-15 13:00ШтипС.СТЕПАНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ