петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-14 09:00:002022-09-14 12:00:00Битолаулицата Буковска и објектите во зградата на стар Прогрес
  2022-09-14 08:30:002022-09-14 12:00:00Гевгелијадел од корисниците од село Негорци
  2022-09-14 09:00:002022-09-14 13:00:00Гевгелијацентралниот дел на Стар Дојран
  2022-09-14 09:00:002022-09-14 16:00:00Гостиварул. Шуматоска.
  2022-09-14 10:00:002022-09-14 15:00:00ГостиварМаврово во близина на одморалиште на Народна банка
  2022-09-14 08:00:002022-09-14 14:00:00Кратовос. Киселица
  2022-09-14 08:00:002022-09-14 14:30:00Кумановос. Лопате
  2022-09-14 09:00:002022-09-14 11:00:00Скопје Аеродромбул. Кочо Рацин бр. 8
  2022-09-14 10:30:002022-09-14 12:30:00Струмицадел од с.Зубово
  2022-09-14 09:30:002022-09-14 14:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул. Фуштанска спроти касарната
  2022-09-14 10:00:002022-09-14 13:00:00ШтипС.ДОЛНИ БАЛВАН
  2022-09-14 11:30:002022-09-14 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - УЛ. ТРАЈАН ЦИКЛЕВ
  2022-09-14 10:00:002022-09-14 11:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД НАСЕЛБА ПОГЛЕД, ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ВЛЕЗОТ ОД КУМАНОВСКИ ПАТ
  2022-09-14 10:00:002022-09-14 13:00:00ШтипС. КНЕЖЈЕ, КРИВЧЕВА РЕКА, СТАР ВОДОВОД, ФОТОСОЛАРИС МИТ, ВОДОВОД ДИВЈАК

  НАЈНОВИ ВЕСТИ