петок, октомври 7, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-14 05:50:002021-04-14 07:00:00Кочанис.Чешиново, с.Облешево, с.Чифлик, с.Соколарци, с.Уларци, с.Жиганци, с.Кучичино, с.Борилчево, с.Спанчево, фирма Хепа Фарм во с.Спанчево
  2021-04-14 08:00:002021-04-14 14:30:00Кратовос.Орашац, с.Герман, с.Нерав, с.Пклиште
  2021-04-14 10:00:002021-04-14 12:30:00Тетоводел од с.Доброште, корисници кои се под регионалниот пат за с.Јажинце
  2021-04-14 08:00:002021-04-14 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Соње, пат кон Говрлево
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Золе Стојчев, згр 1,2,3 и 5, ул.Волгоградска згр.10 и 17, пекара ,,Специјал‘‘ ,,Старечки дом‘‘
  2021-04-14 09:30:002021-04-14 13:30:00КавадарциЦРВЕНИ БРЕГОВИ: с.Црвени Брегови, Курија и Кукуречани
  2021-04-14 13:00:002021-04-14 15:00:00Тетоводел од с.Доброште кај училиштето
  2021-04-14 10:00:002021-04-14 14:00:00ШтипС.КАРБИНЦИ
  2021-04-14 13:00:002021-04-14 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Блаже Биринчето, ул.Франц Розман, ул.Петар Шаулев и ул.Франц Месеснел
  2021-04-14 09:30:002021-04-14 15:30:00ПрилепВРБОЕЦ
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 16:00:00ПрилепЦентрално градско подрачје кај Киното, Културен центар Марко Цепенков, Комерцијална банка, Кафичи Арт и Ла Пиаца, Подрачно Министерство за Образование, Простории од ЈКП Комуналец
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 10:00:00Гостивардел од населба Циглана-Фазанаерија-област кај ненико
  2021-04-14 10:30:002021-04-14 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ОУ „Партение Зографски“, дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, дел од ул.Димо Хаџидимов, дел од ул.Мишко Михајловски, дел од ул.Дичо Петров
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Јан Хус од број 2 до број 12 и ул.Лесновска од број 3 до број 13
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 14:30:00КочаниПРОБИШТИП: с.Турско Рудари
  2021-04-14 09:00:002021-04-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци кај пругата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја