петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 14.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-14 08:302024-02-14 15:00БитолаС.Буково, с.Г.Орехово, Вили Буково, Фабрика Буково, Водовод Буково, Буковски Манастир
  2024-02-14 10:302024-02-14 12:30Кочанифирми во круг на Атом Стопански двор на ул. Теодосија Паунов
  2024-02-14 10:002024-02-14 13:00КочаниВИНИЦА: Георги Димитров, 4-та Македонска Бригада, Пиринска, Партизанска
  2024-02-14 09:002024-02-14 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-14 11:002024-02-14 15:00СтрумицаВАСИЛЕВО: објектите на фирма Хартек, бензинска пумпа на Тритерол, БИЕЛ, КАНЕЛА, ЖИКОЛ - фабрика во Василево, ВЕЛМАК, МТ-Промет-1 во Василево, ЕВРО-МАК, магацин на Црвена Ружа во Василево.
  2024-02-14 09:002024-02-14 14:00ТетовоНОВО СЕЛО Шар, СЕЛЦЕ КЕЧ
  2024-02-14 10:002024-02-14 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај т.н стара Ветеринарна(кај магацинот на ТИКВЕШ)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ