недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 13.12.2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 13.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-13 08:002023-12-13 17:00Битолаобјектите во населба Боримечка, дел од ул.Индустриска и дел од ул.Прогрес
  2023-12-13 09:302023-12-13 14:30Велесул. Трајко Бошковски Тарцан
  2023-12-13 09:302023-12-13 14:30Велесс. Согле
  2023-12-13 09:502023-12-13 13:00Гевгелијанаселените места Моин и Ново Конско
  2023-12-13 09:002023-12-13 12:00Гостивардел од ул.Павле Аврамоски.
  2023-12-13 11:002023-12-13 11:30ДелчевоБЕРОВО дел од ул-те:Димитар Влахов, Димитрие Туцовиќ, Борис Кидрич и Ѓуро Ѓаковиќ.
  2023-12-13 10:002023-12-13 10:30ДелчевоБЕРОВО дел од ул-те:23-Август, Задарска, Димитар Влахов, Борис Кидрич и 11-Октомври.
  2023-12-13 12:002023-12-13 12:30ДелчевоБЕРОВО, дел од ул-те: 11-Октомври, Гоце Делчев, Пролетерски Бригади, Бел Камен и 15-Корпус
  2023-12-13 09:302023-12-13 15:30ОхридСтаро Лескоец, Црква Св.Илија, с.Лескоец кај маркет Тамаро, пекара Антомос, ул.Рашанец, ул.Караорман, ул. Илија Смически, Фабрика Гумно, бетонска база Монтер, ЈП Градски Гробишта и дел од с. Лескоец на влез кај градски Гробишта, дел од с. Лескоец околу старата трафостаница (зидана кула)
  2023-12-13 08:302023-12-13 16:30Прилепул. Пецо Крстески Даскало, ул. Браќа Шемкоски, ул. Стојан Јошески и ул. Пиринска - дел
  2023-12-13 09:302023-12-13 16:00Прилепул.Генерал Васко Карангелески кај самопослуга Меше Промет, Меше Промет, ул.11-ти Октомври, ул. Крушевска, Зграда Техника
  2023-12-13 11:002023-12-13 12:00Скопје АеродромУл.Костурски Херои (29-ти ноември) бр.9 и 17. Дел од ул.9-ти Мај. Ул.Петар Поп арсов бр.18, и 14А.
  2023-12-13 09:002023-12-13 12:00Скопје АеродромМОРАНИ - дел
  2023-12-13 09:002023-12-13 13:00Скопје Аеродромдел од у.Шарски Одред, дел од ул.Елисие Поповски-Марко, дел од ул.Водњанска, кај пекара Св.Никола, ул.Козара
  2023-12-13 08:302023-12-13 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Загребска и околу црква Св. Јован Крстител
  2023-12-13 09:002023-12-13 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Визбегово фирми Мармарис, Ремзи Исаки и околните потрошувачи.
  2023-12-13 09:452023-12-13 12:00ТетовоДОЛНА ЛЕШНИЦА, ГОРНА ЛЕШНИЦА
  2023-12-13 10:002023-12-13 12:30Тетоводел од викенд населбата на Попова Шапка
  2023-12-13 10:002023-12-13 12:30ТетовоЈЕЛОВЈАНЕ, Емирати, Лес Комерц, УРВИЧ, НОВО СЕЛО, БОГОВИЊЕ, ГОРНО СЕДЛАРЦЕ, КАМЕЊАНЕ, Кика Мебел, Еуро Мебел, Млин, Есати Абдула, СЕЛЦЕ КЕЧ, РАКОВЕЦ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ