недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 13 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 13 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-13 08:30:002022-04-13 11:30:00Велесдел од с. Раштани
  2022-04-13 06:30:002022-04-13 06:40:00ГевгелијаУдово, Јосифово и Калково
  2022-04-13 09:15:002022-04-13 15:00:00ГостиварИндустриски објекти покрај автопат Гостивар-Тетово (реон на с. Неготино)
  2022-04-13 09:40:002022-04-13 15:30:00Гостиварс. Србиново, с. Страјане, с. Железна Река
  2022-04-13 08:00:002022-04-13 14:00:00Делчевос. Цера и Тачовци
  2022-04-13 10:00:002022-04-13 13:00:00Кичеводел од село Србица
  2022-04-13 08:00:002022-04-13 10:00:00Охриддел од центарот каде се вкрстува улица Димитар Влахов со улица Македонски Просветители
  2022-04-13 10:00:002022-04-13 15:00:00Охриддел од с. Велгошти (од оревот до црква Св. Димитрија)
  2022-04-13 09:00:002022-04-13 14:00:00ПрилепКРУШЕВО - дел од ул. Партизанска
  2022-04-13 08:00:002022-04-13 14:00:00Скопје Аеродромдел од с. Зелениково
  2022-04-13 08:00:002022-04-13 15:00:00Скопје Васил ГлавиновИлинден: ДМ Транс
  2022-04-13 09:00:002022-04-13 15:00:00Струмицадел од с. Турново
  2022-04-13 09:00:002022-04-13 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул. Коста Сусинов од Тутунска Банка кон зграда на Дистрибуција Радовиш (кон ул. Маршал Тито)
  2022-04-13 09:00:002022-04-13 10:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од улиците К. Ј. Питу, Тодор Циповски Мерџан кај Амфора
  2022-04-13 09:00:002022-04-13 15:00:00Тетовос. Првце, дел од с. Доброште, објекти на стариот пат кон с. Одри, ХПП Одринска и Габровска река
  2022-04-13 13:30:002022-04-13 15:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат на дел од улиците Илинденска, Радован Цониќ и Струшка кај Трговскиот центар
  2022-04-13 10:30:002022-04-13 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат околу Црвениот Крст
  2022-04-13 12:00:002022-04-13 13:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади ГТЦ и населба Чешељ
  2022-04-13 10:00:002022-04-13 12:30:00Тетовос. Лавце, објекти на Тетовско Кале, с. Селце
  2022-04-13 09:15:002022-04-13 12:00:00Тетовоул. Лешок во с. Лешок
  2022-04-13 09:30:002022-04-13 14:30:00ШтипС. ЛАКАВИЦА, ДЕЛОТ НА ВЛЕЗОТ ВО СЕЛОТО ОД КАЈ ШТИП

  НАЈНОВИ ВЕСТИ