петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-12 08:202023-07-12 13:00Гевгелијаселата Смоквица и Милетково вклучително каменолот Инвикта, Ботаникуе, бензинските РТ транс Смоквица, фарма Прдејци, станица Стара Смоквица и други индустриски објекти во близина на овие села
  2023-07-12 04:002023-07-12 06:00КавадарциНЕГОТИНО - ул. Јане Сандански и Пекарев
  2023-07-12 09:002023-07-12 15:00Кочанидел од с. Тркање (делот од селото над старата самопослуга)
  2023-07-12 09:002023-07-12 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА - нас Баглак
  2023-07-12 08:552023-07-12 12:00Куманово с.Бељаковце
  2023-07-12 12:002023-07-12 14:00Куманово с.Бељаковце
  2023-07-12 10:002023-07-12 12:00Охридул.Никола Карев, бр.12
  2023-07-12 08:302023-07-12 16:30Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски
  2023-07-12 08:452023-07-12 11:00Скопје АеродромОрешани
  2023-07-12 09:002023-07-12 15:00Тетовоизвод Стенче (крак с. Волковија и с. Стенче)
  2023-07-12 09:302023-07-12 14:00Тетовосамо сокак кај ТС ЈНА 1
  2023-07-12 09:302023-07-12 14:30ТетовоЗИК Ладилник и ЗИК Млекара
  2023-07-12 09:002023-07-12 14:00ТетовоГолец Транс во с.Желино
  2023-07-12 10:002023-07-12 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛ. КРСТЕ МИСИРКОВ, ГОРНИОТ ДЕЛ ПРЕД РАСКРСНИЦАТА СО КАРПОШЕВА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ