петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-12 07:152024-06-12 10:15БитолаТрафостаници Хидротек, МТК, Космофон
  2024-06-12 09:502024-06-12 15:00Гостиварс.Сенце, с.Врбјани
  2024-06-12 08:302024-06-12 15:00Гостиварс.Страјане и с.Железна Река
  2024-06-12 09:002024-06-12 15:00Гостиварул.Иво Лола Рибар, ул.Страхиња Симоноски, ул.Денче Дејаноски, дел од ул.Тоде Богданоски, дел од ул.Панче Попоски
  2024-06-12 09:202024-06-12 15:00ГостиварМАВРОВО - нас.Крстови и дел од Маврови Анови.
  2024-06-12 09:302024-06-12 14:30ДелчевоБЕРОВО - Суви Лаки
  2024-06-12 09:002024-06-12 11:30Кавадарцидел од корисниците на ул. 25-ти Мај и ул. Рајко Жинзифов
  2024-06-12 12:002024-06-12 14:00КочаниОУ Никола Карев, ул 19 ти Ноември, ОВР Кочани (Полиција), Адвокатски канцеларии, Основен Суд Кочани, ул Теодосие Паунов, Бензинска Макпетрол
  2024-06-12 06:002024-06-12 18:00Кочаниул. Димитар Влахов, , Трговски центар - Блок А (трите влеза), Кула Треска, Павиљон
  2024-06-12 08:302024-06-12 14:30КумановоИЗВОР, ОРИЗАРИ, БЕЛАНОВЦЕ, СЛУПЧАНЕ, АЛАШЕВЦЕ
  2024-06-12 09:402024-06-12 11:40Кумановос.Враготурце, с.Пелинце, Граничен премин Пелинце
  2024-06-12 08:002024-06-12 09:30Кумановодел од с.Опае
  2024-06-12 09:002024-06-12 15:00Охридплажа и бар Куба Либре, плажа и бар Кадмо, дел од ул. Кеј Македонија (пешачка патека после каналот Студенчишта), плажа и бар Деспина
  2024-06-12 09:302024-06-12 14:00Прилепс.Никодин,с.Ракле,Ман.Никодин
  2024-06-12 09:002024-06-12 15:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска, Авала
  2024-06-12 10:302024-06-12 15:00Скопје Ѓорче Петровул.Ванчо Мицков околу месната заедница.
  2024-06-12 09:002024-06-12 12:00Скопје Ѓорче Петровул.Женевска дел
  2024-06-12 11:452024-06-12 13:45СтругаДЕБАР - место Дургут, згради кај Полиција, дел од нас. Венец.
  2024-06-12 09:452024-06-12 11:45СтругаДЕБАР - населбата Венец 2, манастирот Рајчица, селата Мелничани, Долно и Горно Косоврасти, каменоломот Гипсара
  2024-06-12 09:002024-06-12 10:30Струмицаул.Јанко Цветинов бр.8, бр.25 и бр.27, ул.Жртви на фашизмот бр.5, ул.Ленинова бр.82 и бр.84
  2024-06-12 11:002024-06-12 12:30Струмицаул.Чеде Филиповски- Даме, ул.Сава Ковачевиќ-од раскрсници со ул.Народен борец и ул.Ванчо Китанов, дел од ул.Тодор Ц.Мерџан-на раскрсница со ул.Сава Ковачевиќ, ул.11 Октомври-од раскрсница со ул.Наум Наумовски Борче до ул.Ѓуро Салај

  НАЈНОВИ ВЕСТИ