среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 12 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-12 08:30:002021-05-12 14:30:00Гевгелијасело Казандол
  2021-05-12 08:30:002021-05-12 14:00:00ГевгелијаБогданци на улица Петар Мусев, Вељко Влаховиќ, Изворска,Маршал Тито (Влез од Гевгелија до Центар Богданци ),10-ти Октомври, 25-ти Мај, Дојранска и Горно село
  2021-05-12 09:00:002021-05-12 13:00:00Гостиварул.ЈНА - област кај водна дирекција
  2021-05-12 09:00:002021-05-12 15:00:00ГостиварМАВРОВИ АНОВИ - нас. Бела Вода
  2021-05-12 08:00:002021-05-12 10:00:00Кочаниул. Индустриска
  2021-05-12 11:00:002021-05-12 14:00:00Кочанитериторија на Пробиштип и околните села
  2021-05-12 10:00:002021-05-12 14:00:00КочаниВИНИЦА - с. Лески
  2021-05-12 08:00:002021-05-12 16:00:00Кратовос. Трново, с. Луке, с. Добровница, с. Голема Црцорија, с. Подржи Коњ, с. Мала Црцорија, с. Крстов Дол
  2021-05-12 10:00:002021-05-12 14:00:00Охриддел од с. Пештани (од полициската станица кон центарот, до поранешен ресторан Катерина)
  2021-05-12 12:00:002021-05-12 15:00:00Прилепдел од корисниците на ул.Благо Целев во Крушево
  2021-05-12 09:00:002021-05-12 11:00:00ПрилепЕко Млин, с. Оревоец, с. Плетвар, Репетитори Мобимак, КРИН рудник, Теракота Рудник, Маврово Асфалтна база, с. Радобил, с. Тројаци, с. Дрен, с. Ракле
  2021-05-12 08:45:002021-05-12 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Ботун и бул.Партизански одреди бр.169, 173 и околните броеви
  2021-05-12 09:00:002021-05-12 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровОбјекти во околина на Аеродром Стенковец, објекти на Фриком, Тега Инженеринг
  2021-05-12 12:00:002021-05-12 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Мраморец, Белишка и околните улици
  2021-05-12 09:00:002021-05-12 13:00:00Струмицас. Нова Маала
  2021-05-12 12:00:002021-05-12 14:00:00Тетоводел од с.Желино, од џамијата кон излез за с.Групчин
  2021-05-12 10:00:002021-05-12 15:00:00Тетовос. Гургурница, с. Луковица, с. Седларево
  2021-05-12 10:00:002021-05-12 13:00:00ШтипПЛУЖДИНО,КАЛИМЕРОВО,КЛАНИЦА СО ЛАДИЛНИК,РИБНИЧКИ ЧЕШМИ,БЕТОН СЕПАРАЦИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја