петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-10 09:102023-05-10 13:00Гевгелија село Николич
  2023-05-10 08:302023-05-10 13:00Гостивардел од ул.Трајче Јаковлески, Градска Општа Болница др.Ферид Мурад, дел од ул.ЈНА (област кај Монтенегро), ул.Павле Аврамоски, ул Бошко Цветкоски
  2023-05-10 07:302023-05-10 16:00Кратовос.Пклиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-05-10 08:002023-05-10 11:00Кумановоул.Веселин Маслеша
  2023-05-10 08:002023-05-10 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Објектот на АДОРА Флет Ајрон во Кисела Вода, ул.Борис Трајквоски
  2023-05-10 09:002023-05-10 10:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Горно Лисиче карши школото
  2023-05-10 09:002023-05-10 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Радуша, Орашје, Дворце, Космофон Радуша, Космофон Рашче и Караула Радуша
  2023-05-10 09:302023-05-10 15:00Скопје Ѓорче ПетровКуќите околу паркингот на АРМ до кружниот тек во Влае, Гостилница Убац и куќите позади на калдрмата до новата зграда
  2023-05-10 13:002023-05-10 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Долно Свиларе и с.Горно Свиларе
  2023-05-10 09:202023-05-10 14:40ТетовоТУДЕНЦЕ, РАОТИНЦЕ, ПРЕЉУБИШТЕ, КОПАНЦЕ
  2023-05-10 09:002023-05-10 13:00Тетоводел од с.Боговиње, објекти кои се наоѓаат кај Кипер маркетот
  2023-05-10 10:002023-05-10 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ