петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 12:00:0010 Скопје Аеродромулици Марко Цепенков, Киро Крстевски и дел од улиците Доситеј Обрадовиќ и Боте Боцевски
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 15:00:0011 Тетоводел од с. Д. Палчиште
  2021-03-10 12:00:002021-03-10 13:00:0012 Охриддел од с. Елшани
  2021-03-10 12:30:002021-03-10 14:30:0016 Кумановос. Никуштак
  2021-03-10 10:00:002021-03-10 12:00:0016 Кумановос. Ропаљце
  2021-03-10 12:00:002021-03-10 14:00:0016 Кумановоул. Доне Божинов, маркет Супер Срк, маркет Елида, пекара X-миледи, перална
  2021-03-10 08:00:002021-03-10 14:00:0016 Кумановодел од ул. Благој Илиев - Гуне
  2021-03-10 08:00:002021-03-10 14:00:0016 Кумановоул. Доне Божинов , ул. Братсво Единство, водовод работилница и водовод наплатен пункт
  2021-03-10 10:00:002021-03-10 13:00:0017 ШтипДЕЛ ОД НАСЕЛБА ЖЕЛЕЗНИЧКА, ГОРНИОТ ДЕЛ ОД НАСЕЛБАТА
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 12:00:0017 Штипул. Пиринска
  2021-03-10 08:45:002021-03-10 14:45:0019 Гостиварс. Куново, с. Трново, с. Горна Ѓоновица, с. Долна Ѓоновица, с.Митрови Крсти, с. Беловиште, с. Лакавица, с. Србиново, с. Железна река, с. Падалиште
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 15:00:0019 Гостиварповремени краткотрајни прекини на ул. 18ти Ноември
  2021-03-10 09:45:002021-03-10 11:45:0019 Гостиварс. Балиндол (горниот дел од селото, над мостот)
  2021-03-10 12:30:002021-03-10 14:30:0019 Гостиварс. Балиндол (од с. Чајле кон школото)
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 14:00:0028 Гевгелијаод булевар Гевгелија, од семафорите и кружниот тек кај Сетек кон улицата Леонид Јанков и Сава Михајлов и кон населба
  2021-03-10 09:00:002021-03-10 13:00:0038 Скопје Васил ГлавиновУл. 4, С. Раштак
  2021-03-10 09:30:002021-03-10 13:30:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Јосиф Ковачев, ул. Ѓорче Петров зграда 33 и 35, дел од ул. Смојлане, дел од ул. Сагудати, дел од ул. Штросмаерова, дел од ул. Даутица, дел од ул. Социјалистичка Зора (зграда 18, 40, 27, 13, и 15)
  2021-03-10 08:30:002021-03-10 10:30:0039 Скопје Ѓорче Петровдел од с. Грчец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ