сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-10 08:00:002021-02-10 10:00:00Гевгелијаул.Ѓорги Стамов односно околу Општа Болница Гевгелија,
  2021-02-10 09:00:002021-02-10 15:00:00Гостиварсело Беловиште- област кај гробишта.
  2021-02-10 12:00:002021-02-10 14:00:00КумановоСТАРО НАГОРИЧАНЕ: с.Старо Нагоричино - ( мала Попчевци,Општина,Пошта,Полициска станица )
  2021-02-10 09:15:002021-02-10 09:45:00КумановоКУМАНОВО: Студена бара, Пчиња, Биљановце, Бабин дол, Вакв, Винце, Ново село, Каменолом, Асфалтна база Романовце, Бензинска Романовце, Млекара Алпина Романовце.
  2021-02-10 09:00:002021-02-10 11:00:00КумановоМЛАДО НАГОРИЧАНЕ: с. Младо Нагоричино - Брадиновци, Аџинци.
  2021-02-10 13:00:002021-02-10 13:30:00КумановоКУМАНОВО: Студена бара, Пчиња, Биљановце, Бабин дол, Вакв, Винце, Ново село, Каменолом, Асфалтна база Романовце, Бензинска Романовце, Млекара Алпина Романовце
  2021-02-10 11:00:002021-02-10 14:00:00ОхридБОЛНО: објектите од мостот до патот за манастир Св.Наум.
  2021-02-10 09:00:002021-02-10 14:30:00Скопје АеродромУСЈЕ: дел од с.Усје (ул.5), дел од с.Усје (ул.Првомајска ул.32) делот над школото за деца со посебни потреби.
  2021-02-10 08:30:002021-02-10 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Невена Георгиева Дуња и ул.368 во Кисела вода
  2021-02-10 09:00:002021-02-10 11:30:00Скопје Васил ГлавиновЈУРУМЛЕРИ: Ул. Јурумлери,Ул. 6,7,8,10,13,14 и 15 во Јурумлери.
  2021-02-10 11:00:002021-02-10 14:15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: нас.Новоселски пат ул.100 и ул.101 и споредните улички кај КАМ маркет.
  2021-02-10 08:45:002021-02-10 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровГЛУМОВО: Дел од с.Глумово.
  2021-02-10 09:00:002021-02-10 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровОРМАН: Дел од с. Орман.
  2021-02-10 12:00:142021-02-10 14:00:00Стругадел од ул.„Маршал Тито“, дел од ул.„Јосип Јурај Штросмаер“, дел од ул.„Арсение Јовков“, дел од ул.„Разме Малески“, и дел од ул„Војдан Чернодримски“ во Струга.
  2021-02-10 10:00:002021-02-10 12:00:00Стругадел од ул. „Туристичка“, дел од ул. „ЈНА“, дел од ул.Олга Стојаноска, и дел од ул. Петре Рафто во Струга.
  2021-02-10 10:00:002021-02-10 12:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат во населбата Вонвардарска.
  2021-02-10 10:00:002021-02-10 14:00:00ШтипШТИП: УЛ.ЕГЕЈСКА, РАДАНСКИ ПАТ.
  2021-02-10 10:00:002021-02-10 14:00:00Штипдел од с.Лесковица.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја