сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10.01.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 10.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-10 09:302024-01-10 13:00Кочанинаселба Трајаново трло и делот околу новата црква
  2024-01-10 10:002024-01-10 12:30КочаниФабрика за вода на Полатски пат, Препумпна станица за вода на КЈП Водовод
  2024-01-10 09:002024-01-10 14:00Скопје Аеродромдел од ул.Анастас Митрев
  2024-01-10 09:002024-01-10 14:00Скопје Васил Главиновул.Гемиџиска, дел од ул.Коце Металец, ул. Рударска, ул. Филип Филиповиќи
  2024-01-10 09:002024-01-10 12:00Скопје Васил Главиновул 10, во населба Инџиково.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ