недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 09 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-09 13:00:002022-11-09 13:30:00БитолаТрн, Карамани, ул. 16-та, стариот индустриски дел на Битола, Манди транс, Сточен Пазар
  2022-11-09 13:10:002022-11-09 15:00:00Битолаул. Леринска и дел од ул. Стив Наумов, Солунска и Тошо Даскалот
  2022-11-09 09:10:002022-11-09 12:30:00Битолаулиците Питу Гули, Широк Сокак и дел од ул. Партизанска и Солунска
  2022-11-09 09:30:002022-11-09 10:00:00БитолаТрн, Карамани, ул. 16-та, стариот Индустриски дел на Битола, Манди транс, Сточен Пазар
  2022-11-09 09:05:002022-11-09 15:00:00БитолаМетимир, Манастир Црнеец, Стрежево, Брана Стрежево, Гопеш
  2022-11-09 10:00:002022-11-09 15:00:00ГевгелијаПетрово, Габрово како и Кафана Белиот рај
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 14:00:00Гостиварсело Горна Бањица, село Горна Бањица
  2022-11-09 09:15:002022-11-09 15:00:00Гостиварс. Равен, с. Печково, с. Д. Јеловце, с. Г. Јеловце
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 15:00:00Гостиварсело Топлица
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 12:00:00Гостивардел од ул. Мара Угринова - област кај авто куќа Цобе
  2022-11-09 08:45:002022-11-09 15:00:00Кичевос. Орланци, с. Патеец, с. Козичино, с. Крушица, с. Речани, с. Светорача и с. Дупјани
  2022-11-09 07:30:002022-11-09 14:30:00КратовоТОПОЛОВИЌ, ЖЕЛЕЗНИЦА, ТУРАЛЕВО, ФИЛИПОВЦИ, ДИМОНЦЕ, ТАТОМИР, СЕКУЛИЦА, КОЊУХ, ТАТОМИР, ТАЛАШМАНЦЕ, ЖИВАЛЕВО, ВАК'В
  2022-11-09 09:50:002022-11-09 11:30:00Скопје Васил Главиновдел од с. Бунарџик
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Црногорска кон пруга, дел од ул. Радушка, Атанас Иљоски и Борис Сарафов
  2022-11-09 10:30:002022-11-09 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Христо Батанџиев
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 09:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Лесновска
  2022-11-09 11:30:002022-11-09 14:00:00Стругасите потрошувчи на с.Калишта и Хотел Бисер
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 14:00:00ТетовоСИРИЧИНО, ШЕМШЕВО, Атерна, Фазли Ќемал, ЖИЛЧЕ
  2022-11-09 08:00:002022-11-09 16:00:00ТетовоАК, Адили,Нијази, Хајпул, Млин Фалише, АТА, Шампион, Евроком, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на патот за с. Фалише, ФАЛИШ, дел од населба Деребој
  2022-11-09 09:00:002022-11-09 14:00:00Тетовоскоро цело село НЕРАШТЕ, освен објекти кои се наоѓаат на влез во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ