недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-08 09:00:002022-06-08 15:00:00Гостивардел од с.Горна Бањица
  2022-06-08 11:00:002022-06-08 15:00:00Кичевоул.Тренко Тасесеки - околина на продавници
  2022-06-08 08:15:002022-06-08 15:00:00Кумановос.Оризаре, Општина Липково
  2022-06-08 10:00:002022-06-08 15:00:00Прилепс.Плетвар, с.Тројаци, с.Беловодица, с.Дрен, с.Смолани, с.Никодин, с.Ракле, Репетитори на Плетвар, Каменолом Теракота, Асфалтна база Маврово
  2022-06-08 09:00:002022-06-08 11:00:00Прилепс.Алинци, с.Шелеврси, с.Мало Рувци, Бензиска Елтерм, Млин Осман
  2022-06-08 08:30:002022-06-08 14:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Соње, околу м.в. Мајсторец
  2022-06-08 05:00:002022-06-08 09:00:00Скопје Аеродромпоголеми реони од Драчево, Батинци, Љубош, фирмите во Пинтија и на бул.Борис Трајковски
  2022-06-08 12:00:002022-06-08 14:30:00Скопје АеродромДел од с. Маркова Сушица, околу скршнувањето за Цветово, кон горниот дел на селото, кон манастирот
  2022-06-08 08:30:002022-06-08 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Ул.Иван Мештровиќ, од бр.1 до бр.31, непарните броеви
  2022-06-08 09:00:002022-06-08 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Женевска ул.Хашка и ул. Душко Бојковски
  2022-06-08 09:30:002022-06-08 15:00:00Струмицас.Нова Маала
  2022-06-08 10:00:002022-06-08 13:00:00Тетоводел од с.Јеловјане, новата населба
  2022-06-08 09:00:002022-06-08 14:00:00ТетовоЛЕШОК: Пред Манастир, Објекти кај манастирот и објекти во центарот на селото
  2022-06-08 07:30:002022-06-08 10:30:00ШтипУЛ.МИТКО НЕДЕВ И АНТЕ БАНИНА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ