недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-08 09:002023-03-08 14:00Битолас. Добромири
  2023-03-08 08:002023-03-08 11:30Велесдел од ул. Живко Фирфов
  2023-03-08 10:002023-03-08 15:00Велесдел од ул. АСНОМ, фирмите Пододекор, Леов, Смелт, Будо Моторс, Алмак, скара Чакар..., ул. Алексо Демниевски Бауман, ул.Васа Кошулчева, дел од ул. Моша Пијаде
  2023-03-08 08:252023-03-08 14:30Велесдел од потрошувачите во м.в. Локва, дел од потрошувачите во м.в. Бавчи Речани, дел од потрошувачите на ул. Академик Пенчо Давчев
  2023-03-08 09:002023-03-08 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-08 09:002023-03-08 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Мирковци
  2023-03-08 09:002023-03-08 15:00ТетовоЧЕЛОПЕК: индустриски објекти кои се пред влез на с.Брвеница(Цуцуљ, Хелга), индустриски објекти кои се на влез во с.Челопек(Бриони, Млекара,Свињарска Фарма,Бетоњерка,Сали Мухамед), објекти кои се на влез во с.Челопек

  НАЈНОВИ ВЕСТИ