петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 08 02 2023 јануари 30, 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-08 09:152023-02-08 14:00Велесдел од потрошувачите на ул. Димитар Влахов во близина на објектите 12,14 и 16, дел од потрошувачите на ул. Нада Будникошарева во близина на новиот пазар
  2023-02-08 09:002023-02-08 15:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Врапчиште кон автопат
  2023-02-08 11:002023-02-08 12:00Скопје АеродромРАКОТИНЦИ: Делот околу школото
  2023-02-08 11:002023-02-08 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Фредерик Шопен (околу бр.10)
  2023-02-08 09:002023-02-08 14:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Дел од ул.Тодор Чангов 46, Дел од ул.Тодор Чангов 44
  2023-02-08 09:002023-02-08 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: улица Христијан Тодоровски Карпош, од бр 98 до бр 104
  2023-02-08 10:002023-02-08 12:00Скопје Васил ГлавиновПетровец: Во Индустриска Зона Ќојлија фирмите Џанвики и Фарма Роли
  2023-02-08 10:002023-02-08 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците од с.Чајлане и с.Паничари
  2023-02-08 11:002023-02-08 13:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ: дел од фабрика Ренова во с.Џепчиште
  2023-02-08 09:002023-02-08 12:00Тетоводел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат на излез од с.Желино кон с.Групчин, индустриски објекти на излез од с.Желино: Хилдин,Лион, ГОНИ, МакалбКифер,Млин Желино
  2023-02-08 09:002023-02-08 15:00Тетоводел од населба Станбена

  НАЈНОВИ ВЕСТИ