четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 07.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 07.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-07 09:002023-12-07 12:00ВелесИндустриска зона Речани
  2023-12-07 09:252023-12-07 14:00ВелесГулевска Населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Ореше, Нежилово, Папрадиште, Планинарски дом Чеплес
  2023-12-07 08:302023-12-07 13:00Гевгелијадел од Богданци над Бреботекс, Беровска мала , потрошувачите на улица М.Тито од Пошта до Драги ком, како и фирмите Оранжерии Агроградина, Конфекција Бовекс,Печатница Софија, Бреботекс Здравствена установа Ројал Медика и Основното училиште
  2023-12-07 14:002023-12-07 14:30ДелчевоБЕРОВО - дел од ул-те:Маршал Тито,Партизанска и Малешевска.
  2023-12-07 13:002023-12-07 13:30ДелчевоБЕРОВО - дел од ул-те:Маршал Тито,Страшо Пинџуур,Кочо Рацин,29 ти Ноември, Цветан Димов и Дедо Иљо Малешевски
  2023-12-07 10:002023-12-07 10:30Делчеводелови од с. Смојмирово.
  2023-12-07 11:302023-12-07 12:00ДелчевоБЕРОВО - дел од ул-те:11 Октомври,Сутјеска и Пролетерски Бригади.
  2023-12-07 09:302023-12-07 14:00Кавадарцис. Шивец
  2023-12-07 09:002023-12-07 13:30Кочанимлекара Дени-Милк, објект на Скопска пивара, магацин на Филаделфија, реонот од хотел Национал до хотел Амор
  2023-12-07 08:002023-12-07 14:00КратовоГасификација во с.Жидилово.
  2023-12-07 08:002023-12-07 16:00Прилепул.Пецо Крстески Даскало, ул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел
  2023-12-07 08:302023-12-07 15:00Скопје Васил Главиновдел од Петровец, објектите што се наоѓаат по патот за Огњанци, с.Кожле, фазанерија Јасен, с.Блаце, дел од Катланово, објектите накај Тотинци, , с. Огњанци, с.Бадар
  2023-12-07 08:002023-12-07 16:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Индира Ганди, дел од ул.Хаџи Јован Шишов, ул.Тиквешка, исто така Амбулантата и градинката 8-ми Април.
  2023-12-07 09:452023-12-07 11:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Крушопек.
  2023-12-07 10:002023-12-07 12:00Скопје Ѓорче Петровул.Козле - зградите спроти бензиска пумпа на Макпетрол.
  2023-12-07 09:352023-12-07 13:35Стругавлез Велешта, сите потрошувачи на главниот пат Струга-Дебар, Ексклузив, Млин Насуфи, Салаташ, Ајри, Леку, Автобуска.
  2023-12-07 09:002023-12-07 14:00Тетовокорисниците од ул.101 во с, Теарце пред џамијата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ