недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 11:00:00Битоластопанските објекти и жителите од следните улици: бул. 1-ви Мај од сат кула надолу, ул. Никола Тесла и ул. Ѓуро Ѓакович
  2022-12-07 09:05:002022-12-07 14:00:00БитолаКосмофон Ѓавато
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 16:00:00БитолаБул.1-ви Мај од Ленски Мост надолу
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 15:00:00Гостиварнас. Дутлок – ул.Трајко Јовановски.
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште.
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски.
  2022-12-07 08:45:002022-12-07 14:30:00Делчевос.Моштица, с.Костин Дол, с.Саса, Вера Јоциќ, Требеш, Мечкаре, Ристовци, ТС Маврово, дел од с. Косевица, Павлиш Дол
  2022-12-07 09:30:002022-12-07 12:30:00КавадарциТимјаник, Долни Дисан, Горни Дисан , Вешје и Барово
  2022-12-07 09:30:002022-12-07 14:00:00КавадарциЧифлиг, Драчевица и Дрен
  2022-12-07 09:20:002022-12-07 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Лаг, Могилец, Калуѓерец и Модриште
  2022-12-07 08:20:002022-12-07 16:00:00Кичевосело Зајас Челиковци, алај маало, село Букојчани и дел од село Горно Строгомиште
  2022-12-07 10:00:002022-12-07 12:00:00Кумановоул.Кирил и Методиј, ул.Перо Чичо, Школска Амбуланта
  2022-12-07 08:30:002022-12-07 10:00:00КумановоБез напојување ќе останат корисниците од Ајдучка чешма - Длабочичка маала
  2022-12-07 07:45:002022-12-07 12:00:00КумановоОбјекти од поранешна фабрика Киро Фетак
  2022-12-07 08:30:282022-12-07 16:30:28Прилепс.Беловодица, Теракота, Маврово Каменолом, Тројаци, Топлица, Ракле, Манастир Никодин, Никодин
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 10:00:00Скопје АеродромДел од ул.Емил Зола, бр.6, влез 1 и влез 2. Дел од ул.Виктор Иго, бр.9 и бр.10.
  2022-12-07 12:00:272022-12-07 15:30:27Скопје АеродромДел од улица Горѓи Скрижевски
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Лесновска, ул. Презвитер Константин, ул. Јан Хус и ул. Поп Богомил.
  2022-12-07 08:00:002022-12-07 14:00:00Скопје Ѓорче Петровмв Пирков рид, Продажент салон Платин, Хотел БОН БОН, Стовариште ЕЕ КОМПАНИ, Индустриски објект Брзи Спед Транспорт и објектите околу него.
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 14:00:00Скопје Васил Главиновдел од с. Црешево
  дел од с. Смиљковци
  дел од Љуботенски пат
  ЗИК и Гасовод Бутел
  2022-12-07 09:00:002022-12-07 15:00:00ТетовоРАКОВЕЦ
  2022-12-07 10:00:002022-12-07 14:00:00ТетовоСЕЛЦЕ
  2022-12-07 10:00:002022-12-07 14:00:00ШтипС.СУДИЌ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ