понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-07 07:00:002021-07-07 09:00:00Битолаул. Димитар Илиевски Мурато и дел од Широк Сокак
  2021-07-07 09:30:002021-07-07 14:30:00Гостиварнас.Маврови Анови (покрај ЈП Национален Парк - Маврово), нас.Маврови Анови (ресторан Гозба, ресторан Мал Одмор, ресторан Касефицио Цесарина)
  2021-07-07 05:30:002021-07-07 13:00:00КавадарциТремник, Прждево и Бесвица
  2021-07-07 11:00:002021-07-07 14:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: дел од ул. Маршал Тито, станбени згради на ул. Маршал Тито
  2021-07-07 05:00:002021-07-07 06:00:00ПрилепДел од град Прилеп кај Лук Оил, Болница Борка Талески, населба Рид, населба Марино Маало
  2021-07-07 09:00:002021-07-07 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Благоја Гојан бр. 30, ул. Стрмешево број 5, ул. Кавалска броеви 3, 5, 7, 9 и 14
  2021-07-07 08:00:002021-07-07 10:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: дел од ул. Јадранска Магистрала
  2021-07-07 07:30:002021-07-07 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.165 во населба Крњево, ул.164 во населба Крњево, ул.Хусеин Бајрам во населба Крњево, ул.163 во населба Крњево
  2021-07-07 05:00:002021-07-07 07:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од ул. Перо Наков, дел од Индустриска, Бул. Киро Глигоров
  2021-07-07 09:00:002021-07-07 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: мал дел од ул.Перо Наков потрошувачите (дуќаните) од Караорман до пругата спроти ТС Исток, ул.Перо Наков корисниците во кругот на Караорман, Караорман
  2021-07-07 09:30:002021-07-07 11:30:00Струмицадел од с.Босилово, влезот во с.Босилово од страна на с.Робово.
  2021-07-07 11:30:002021-07-07 13:30:00Струмицадел од с.Радово, корисниците околу центарот на селото.
  2021-07-07 10:00:002021-07-07 12:00:00Тетоводел од Попова Шапка, детско одморалиште, хотел Скардус, вила на влада на РМ, планинарски дом Љуботен
  2021-07-07 09:00:002021-07-07 14:30:00Тетовом.в Деребој, објектите после авто сервис Шампион, авто сервис Шампион, бензиска пумпа АТА, млин Витамил

  НАЈНОВИ ВЕСТИ