петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07.02.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 07.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-07 08:302024-02-07 15:00Битолаул:Зборска, дел од улица Никола Тесла спроти Железничка станица, Технички Факултет, Систина, Автобуска станица Транскоп, ресторан Путник, сенвичари пред Автобуска станица, Пошта и објекти пред Автобуска станица Транскоп
  2024-02-07 09:002024-02-07 15:00БитолаЕвроазија, Над Бензинска, Билбилкамен , Лукоил- Довлеџик, Мигрос, Фердо
  2024-02-07 09:002024-02-07 14:00Гостивардел од ул.ЈНА, дел од ул.Павле Аврамоски.
  2024-02-07 09:002024-02-07 10:00КавадарциРОСОМАН: улиците Никола Карев, 29-ти Ноември, Штерјо Николовски и дел од регионалниот пат накај бензинска пумпа Црна Река Петрол
  2024-02-07 09:002024-02-07 14:00КочаниПРОБИШТИП: населба Камењар - делот околу новото спортско игралиште, населба Леговец, Бензинска станица Макпетрол
  2024-02-07 09:002024-02-07 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-07 11:302024-02-07 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите од ул. Струшка, бр. 1 до бр.15
  2024-02-07 11:002024-02-07 15:00Струмицадел од с.Иловица-од центарот на селото кон ридот преку реката

  НАЈНОВИ ВЕСТИ