среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 06 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 06 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-06 09:552023-09-06 14:30ВелесЧАШКА: Телеком Оморани, Ораов дол,Мокрени,Габровник,Козарска фарма Мокрени,Теово,Согле,Црешнево,Св.Богородица Согле,Монопол,Бистрица,Богомила,Нежилово,Ореше,Папрадиште,Чеплес
  2023-09-06 09:002023-09-06 13:00Гостивардел од с.Беловиште- област кај гробиштата
  2023-09-06 08:302023-09-06 14:00Кавадарциул.Oхридска, Горски Венец, Пелагонија, Раштани, Питу Гули и дел до ул.Максим Горки
  2023-09-06 11:002023-09-06 13:00Кумановоул.Биљановска, ул.Тоде Думба, ул.Васил Драгомански, ул.Власто Радоњанин, ул.Народна Револуција, ул.Прозорска, ул.Бајрам Шабани, техничко училиште Наце Буѓони, дел од ул.3-та МУБ, ул.Салтир Наумов, ул.Ѓуро Ѓаковиќ, ул.Боро Менков, ул.15-ти Мај, ул.Илинденска, ул.Св Кирил и Методиј, ул.Ангел Шајче, ул.Перо Чичо
  2023-09-06 08:002023-09-06 16:00Прилепул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски
  2023-09-06 09:002023-09-06 12:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.12-та Македонска бригада, дел од ул.Мите Богоевски
  2023-09-06 20:002023-09-06 21:30Скопје Васил ГлавиновЦело с.Арачиново
  2023-09-06 09:002023-09-06 15:00Тетоводел од с.Голема Речица, објекти кои се наоѓаат на пат за с.Чифлак
  2023-09-06 10:002023-09-06 14:00ШтипТИРЗ ШТИП, СИТЕ КОРИСНИЦИ ВО ЗОНАТА(АДИЕНТ,ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС,КОНДЕВО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ