вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 06 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-06 10:00:002022-04-06 15:00:00Велесс.Нежилово
  2022-04-06 12:00:002022-04-06 14:00:00Гостиварс.Богдево, с.Ничпур, с.Срезимир, с.Каркорница
  2022-04-06 10:00:002022-04-06 12:00:00Гостиварс.Врбен, с.Трница, с.Богдево, с.Стрезимир, с.Врбјани, с.Сенце, с.Кракорница
  2022-04-06 09:00:002022-04-06 12:00:00КочаниОбјект на Водовод Жиганци во с.Жиганци
  2022-04-06 10:00:002022-04-06 14:00:00КочаниПРОБИШТИП: с.Добрево, с.Древено, с.Лесново
  2022-04-06 08:00:002022-04-06 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: ул.Македонска, ул.Баглачка, ул.Димитар Арсов
  2022-04-06 07:30:002022-04-06 14:00:00Кратовос.Луке, с.Подржи коњ и Репетитор на А1 во Подржи коњ.
  2022-04-06 09:05:002022-04-06 15:00:00КумановоРапид Бил,Бентони - Индустриска зона Речица,бензинска пумпа - Шел. Бензинска пумпа мак Бенз, Бензинска пумпа Хени Компани, Бетоњера - Сити бетон, Профи Нен, с.Костурник, Горно Којнаре мала Кратовци
  2022-04-06 09:00:002022-04-06 11:30:00Прилепдел од с. Ивањевци
  2022-04-06 09:00:002022-04-06 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Румена Хаџипанзова бр.16, 18
  2022-04-06 08:00:002022-04-06 15:00:00Скопје АеродромДел од с.Ракотинци, од школото кон Добри Дол
  2022-04-06 09:00:002022-04-06 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од улица Тетовска
  2022-04-06 09:50:002022-04-06 12:00:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: Кочкова Населба, катлановска бања, Месна Река, Космофон, Градманци
  2022-04-06 11:30:002022-04-06 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСтопански објект „Филип Инжинеринг“, Граничен премин „Блаце“, Терминал „Блаце“, село Блаце, Караула „Блаце“
  2022-04-06 08:30:002022-04-06 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Булевар Партизански Одреди подулица 4 и 10, Улица 3, Улица 5, Улица 6 и Улица 1033, Булевар Партизански Одреди (во близина на мост Обединети Нации)
  2022-04-06 10:10:002022-04-06 13:10:00Стругас.Радожда.
  2022-04-06 09:30:002022-04-06 15:30:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај киселата вода крај стариот пат, с.Теарце, индустриски објекти кои се наоѓаат на патот Тетово-Јажинце, с.Теарце, с.Брезно
  2022-04-06 09:00:002022-04-06 12:00:00Тетоводел од с.Боговиње, објекти кои се наоѓаат на влез во селото од кај с.Камењане на долната страна од патот
  2022-04-06 08:00:002022-04-06 12:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај Зоил Македонија(Зоил, СДСМ, Агенција за храна, Твин Паркет)
  2022-04-06 08:00:002022-04-06 12:30:00ШтипУЛ.НИКОМАНСКА, ПЛАЧКОВИЧКИ ОДРЕД, НОБЕЛОВА, 5-ТА ПАРТИСКА КОНФЕРНЦИЈА-ДЕЛ, СРЕМСКИ ФРОНТ-ДЕЛ
  2022-04-06 12:30:002022-04-06 15:00:00ШтипУЛ.СРЕМСКА, СУТЈЕСКА-ДЕЛ, СОЛУНСКА, РАДАНСКИ ПАТ
  2022-04-06 09:30:002022-04-06 12:00:00ШтипУЛ.ЛИЧКА, ЦВЕТАН ДИМОВ, БОРКО ТАЛЕВ-ДЕЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ