четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-05 09:30:002022-10-05 13:30:00БитолаХПП Коњарка 1, ХПП Коњарка 2, ПВПП Мега Солар, Бусе мак, Ергела, Ст. Фарма Гнилеж, Стентон, Тепавци, с. Гнилеж, Бач, брод, Гермијан, Космофон Живојно, Сепарација Брод, Скочивир, Сливица, Ст. фарма с.с, Викарди, Хераклеа К.Вода, Крем.мех.работилница, Кременица Стопанство, Макминерал, Пумпи Корнер 1,2,3, с.Кременица, с.Егри, с.Гнеотино, ПВПП Торпедо Солар 1 и 2, Пумпи Корнер, Гран.П
  2022-10-05 08:00:002022-10-05 13:00:00Битолаул. Стив Наумов (раскрсница со Кленовац)
  2022-10-05 10:00:002022-10-05 14:30:00БитолаКавала, Стреја Нахмијас
  2022-10-05 11:00:182022-10-05 13:14:18ВелесКојник, заедно со улиците Кузман Јосифовски Питу, Петар Делјан, Пирин Планина и околните области
  2022-10-05 10:29:132022-10-05 14:29:13ВелесЧАШКА, Мв. Бистрички Лаки, с. Бистрица, с. Богомила, ХЕЦ Бабуна, с. Ореше, с. Нежилово, с.Папрадиште, план. дом. Чеплес
  2022-10-05 09:00:002022-10-05 15:00:00Гостивардел од с.Чегране
  2022-10-05 08:50:002022-10-05 14:30:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Тажево, Брезница, резеват Јасен
  2022-10-05 09:30:002022-10-05 15:00:00Прилепс.Никодин,с.Плетвар,с.Топлица
  2022-10-05 08:30:002022-10-05 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Мите Богоевски, ул.Гаврил Константиновиќ
  2022-10-05 09:00:002022-10-05 12:30:00Скопје Васил Главиновул 1 (ул Ајватовци)
  2022-10-05 06:00:002022-10-05 16:00:00Скопје Ѓорче Петров/Корисниците во Момин поток, Синтекс, Стол железо, Европа 92, Електроводомонт, СИЗ Македонија
  2022-10-05 09:00:002022-10-05 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Букурешка.
  2022-10-05 09:15:002022-10-05 14:30:00Тетовос. Селце, Тетовско кале, с. Лавце
  2022-10-05 08:00:002022-10-05 16:00:00Тетовообјекти на патот што се дели за Челопек и Радиовце
  2022-10-05 09:00:002022-10-05 15:00:00Тетоводел од с.Теарце, објекти кои се наоѓаат кај гробиштата, објекти кои се наоѓаат кај џамијата
  2022-10-05 08:30:002022-10-05 15:00:00Тетоводел од с.Боговиње, објекти кои се наоѓаат кај горниот мост на реката и објекти кои се наоѓаат на патот за с. Селце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ