четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-05 16:302023-07-05 17:00ВелесСупер Петка, Јоопоне, Фротком, Хемомак магацин за пестициди и Тргошпед,

  МАРКАРД ќе има ЕЕ
  2023-07-05 07:302023-07-05 15:00Гевгелијасело Казандол
  2023-07-05 09:002023-07-05 11:00Кумановос.Војник
  2023-07-05 12:002023-07-05 14:00Кумановос.Довезенце
  2023-07-05 09:002023-07-05 16:00Охриддел од улица Карпош Војвода и дел од улица Мирче Ацев
  2023-07-05 08:162023-07-05 16:00Прилепул. Борка Талески - дел ( кон ДАМРО), ул.Прохор Пчински, ул.Добре Иваноски
  2023-07-05 12:302023-07-05 14:30Скопје АеродромОколината на Транспортен центар
  2023-07-05 08:402023-07-05 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Цицо Поповиќ, Никола Карев
  2023-07-05 08:302023-07-05 15:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. ХО ШИ МИН од бр. 45 до бр. 55
  2023-07-05 09:302023-07-05 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Семениште, село Буковиќ, село Ласкарци, село Арнакија, „Млин Самас“ , „Травентин Арнакија“, село Чајлане, село Раовиќ, Мобимак Раовиќ
  2023-07-05 09:002023-07-05 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Рафаел Батино во Хром
  2023-07-05 10:002023-07-05 13:00Стругас. Калишта и нас. Фериште
  2023-07-05 09:002023-07-05 13:00ТетовоТС Абдула, ТС М.Пластика
  2023-07-05 09:002023-07-05 14:00ТетовоГолема Речица
  2023-07-05 09:002023-07-05 11:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛИЦИ КАРПОШЕВА, КАРЛ МАРКС, КРСТЕ МИСИРКОВ И МЛАДИНСКА, ДЕЛОТ КАЈ АСТРА НА ГОРОБИНСКИ ПАТ
  2023-07-05 10:002023-07-05 13:00ШтипСТАНБЕНА ЗГРАДА НА УЛ.ВАНЧО ПРКЕ БР.42

  НАЈНОВИ ВЕСТИ