вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 05 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-05 09:00:002022-01-05 14:00:00Велесдел од ул. Коле Цветков (потрошувачи на крај и извод преку река Вардар)
  2022-01-05 09:00:002022-01-05 16:00:00Гостивардел од ул. Момир Андоновски
  2022-01-05 09:30:002022-01-05 13:00:00Гостивардел од с. Дебреше - област на влез од селото
  2022-01-05 09:00:002022-01-05 15:00:00Тетоводел од с. Глоѓи, објекти кои се наоѓаат после детското игралиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ