вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 11 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-11-04 08:30:002020-11-04 16:00:00810 Скопје Аеродромдел од бул. Илинден бр. 51 и 62, ул. Орце Николов од 81 до 87 и бр. 96, ул. Ленинова непарни броеви од 3-25, ул.Ленинова парни броеви од 12 до 24, ул. Чедомир Мендерович
  2020-11-04 08:30:002020-11-04 14:00:00610 Скопје АеродромБул. АСНОМ бр. 130, 128
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 13:00:00411 Тетовос. Боговиње и с. Раковец, с. Урвич и с. Јеловјане
  2020-11-04 10:00:002020-11-04 14:00:00411 Тетоводел од ул. Александар Здравковски, дел од бул. В. С. Бато кај Комерцијална Банка, дел од ул. Предраг Јанчевски, дел од бул. Маршал Тито од крстосницата со Благоја Тоска до крстосницата со бул. В. С. Бато
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 16:00:00712 ОхридЛешани, Гркополе, Велмеј, Брежани, Набигори, Песочани, Ново Село, Ботун, Белчишта, Злести, Средорече
  2020-11-04 10:00:002020-11-04 14:00:00412 Охриддел од нас. Рача
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 12:00:00313 Битолаул. Јадранска, дел од ул. Ружа Делчева, ул. Народни Херо, ул. Партизанска, ул. Анести Пановски и ООУ Климент Охридски
  2020-11-04 08:00:002020-11-04 14:00:00616 Кумановоул. Војо Карастојанов и дел од ул. Тоде Мендол
  2020-11-04 08:00:002020-11-04 15:00:00716 Кумановос. Мглинце
  2020-11-04 06:00:002020-11-04 07:00:00117 ШтипЛарчер, нас. Железничка, Семак Фешн, села северно, бази Ежово, Сообраќајна полиција,Ти Стајл, Матива, Мотив Плус, Рима Терм, Фермактекс, Амарета, Бреза, Сушево, Спортски аеродром Сушево, Три Чешми, Геотехника, база на Синохидро, Ескаватори, Врсаково, Сарчиево, Судиќ, Криви Дол, војни магацини Криви Дол
  2020-11-04 16:00:002020-11-04 17:30:00117 ШтипЛарчер, нас. Железничка, сообраќајна полиција, Семак Фешн, Ти Стајл, Матива Плус, Рима Терм, Фермактекс, Амарета, Бреза
  2020-11-04 07:00:002020-11-04 16:00:00917 Штипиндустриски објекти во зона Север, сообраќајна полиција,Ти Стајл Матива, Мотив Плус, Рима Терм, Фермактекс, Амарета, Бреза
  2020-11-04 09:30:002020-11-04 10:00:00117 Штипреон Промаја, дел од ул. Борис Кидрич, Штипскиот сокак и околината
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 15:00:00618 СтрумицаРепетитор Восанци, с. Јаргулица, с. Ораовица, с. Покрајчево, с. Злеово, с. Подареш
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 12:00:00318 Струмицадел од село Радово
  2020-11-04 09:00:002020-11-04 15:00:00619 Гостивардел од ул. Трајко Јованоски, дел од ул. Вардарска, ул. Живко Брајкоски
  2020-11-04 08:45:002020-11-04 15:15:00721 Кичеводел од населба Иванидол (ул. Тренко Тасески и ул. Мечкин Камен)
  2020-11-04 09:30:002020-11-04 14:30:00530 КочаниВикенд населба Пониква, викенд населба Ивков преслап
  2020-11-04 08:30:002020-11-04 14:30:00632 Делчевос. Тработивште
  2020-11-04 08:10:002020-11-04 14:30:00635 Кратовос. Железница
  2020-11-04 08:00:002020-11-04 14:30:00635 Кратовос. Филиповци, с. Конопница, с. Длабочица, с. Борово, с. Мождивњак, с. Баштево, с. Тлминци
  2020-11-04 08:30:002020-11-04 10:00:00239 Скопје Ѓорче Петровдел од Ѓ. Петров кај очна болница и хотел Сарај
  2020-11-04 08:30:002020-11-04 14:00:00639 Скопје Ѓорче Петровдел од село Глумово
  2020-11-04 12:30:002020-11-04 14:00:00239 Скопје Ѓорче Петровхотел Вергина, Стоп и го, Пласт комерц

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја