сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 04 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА СРЕДА 04 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-04 08:452023-10-04 14:30Кратовос.Нежилово
  2023-10-04 08:002023-10-04 14:00Кратовос.Габар, с.Осиче, с.Градец, с.Огут, с.Метежево
  2023-10-04 08:302023-10-04 14:30Кратовос.Борово, дел од с.Мождивњаак, маала Антовци и околината
  2023-10-04 07:302023-10-04 14:00КратовоПОДРЖИ КОЊ, ЛУКЕ
  2023-10-04 09:002023-10-04 15:00Куманово Бедиње - дел
  2023-10-04 09:452023-10-04 14:00ОхридСлобода Ново Село, Пилана Ново Село, фарма - ПАПУ, ХТД Белчишта - Појаси
  2023-10-04 10:002023-10-04 13:00ПрилепКРУШЕВО - ул.Таќа Бербер, ул.Томе Никле, ул.Тодор Проески, ул.Мише Ефтим
  2023-10-04 09:002023-10-04 15:00Скопје АеродромДел од ул.Божин Николов Силни
  2023-10-04 09:002023-10-04 16:00Скопје Аеродромкорисниците на Булевар Србија околу бензинската Пумпа Окта
  2023-10-04 08:152023-10-04 14:30Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ - ул. 1634, ул. 1635, ул. 4 и ул. 6, во место викано Економија
  2023-10-04 09:002023-10-04 13:00Скопје Ѓорче Петровул.Московска згр. бр.5 и бр.7, ул.Лондонска згр. бр.4б влез 1 околу Скопски пазар Тафталиџе.
  2023-10-04 09:002023-10-04 13:00Скопје Ѓорче Петровул. Љубица Георгиева зграда бр. 5,
  2023-10-04 09:002023-10-04 17:00СтругаОпштините Дебар, Општина Центар Жупа и Општина Маврово и Ростуше
  2023-10-04 09:502023-10-04 14:50Тетоводелови од Мала Речица, објекти кои се наоѓаат кај Куртишевиќ и Оаза, делови од Мала Речица, улици: 167, 172, 175, 163, 164, 165, 170, 169, 177, 187, 188

  НАЈНОВИ ВЕСТИ