вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-04 09:00:002022-05-04 11:00:00Гевгелијадел од индустриските корисници во Гевгелија кои се напојуваат од ДВ 10КВ Паскалин (Паскалин , Визба Маркудов , Интербетон сепарација, Вори , Пекара Бекарт , Мансард , Мотел Вардар , Бензинска Макпетрол на стариот пат , Бенз.Шимов на влез на Гевгелија и други)
  2022-05-04 09:00:002022-05-04 12:00:00Гостивардел од с.Добридол-кон поле.
  2022-05-04 09:00:002022-05-04 15:00:00Кичевос. Русјаци
  2022-05-04 09:00:002022-05-04 16:00:00Кичеводел од корисниците од населба Иванидол (ул. Тренко Тасески
  2022-05-04 08:00:002022-05-04 14:00:00Кратоводел од с.Филиповци - мала Јашковци
  2022-05-04 08:30:002022-05-04 14:00:00КумановоРОПАЛЦЕ: Фабрика бетон Ропалце , Ропалце Млин и делот од ТС Ропалце 1 кон с.Никуштак
  2022-05-04 10:00:002022-05-04 14:00:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: Месна Река, бензиска пумпа Окта Катланово, с. Градманци, Кочкова Населба, село Катланово, Катлановска бања,пошироката околина на с. Катланово и с. Градманци
  2022-05-04 09:15:002022-05-04 14:15:00СтругаДЕБАР: дел од корисниците на влез на Дебар (влез од Струга).
  2022-05-04 09:00:002022-05-04 13:00:00Тетовос.Горно Седларце, дел од с.Камењане, станбени и индустриски објекти кои се кон с.Боговиње, индустриски објекти кај Бетонида,Емиратес, Интер Мебел, Мулти Парк Изаири, Лес комерц, Млин Камењане, Сепарација,Еуро мобел, Млекара кон автопат
  2022-05-04 10:00:002022-05-04 13:00:00Штипм.в.Каваклија
  2022-05-04 09:30:002022-05-04 11:30:00ШтипС.ГОРНО ЦРНИЛИШТЕ
  2022-05-04 12:00:002022-05-04 14:00:00ШтипС.МИЛИНО И ЃУЗУМЕЛЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја